Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 ania zdrówko!!!! od razu to będzie nasz \"brudzio\"\" mogę do ciebie aniu pisać? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 jak biba to ja tez moj kileich podstawiam :D \\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Zapowiada sie interesująco - zasysam :) Oglądałyscie katyn? ja jakoś nie moge dokończyc - czegos innego sie spodziewałam, rozczarował mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 nie oglądałam i jakoś mnie nie ciągnie do Katynia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 Ulimatum Bourne'a jest dobry, ale trzeba dwa poprzednie juz zaliczyc, Bourn Identity i Bourne Supremacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Brudzio Izunia \_/ XXX - jak to angole całusy posyłają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dea im nas więcej tym weselej!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Ania no to XXX !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 co ja mam z tym kileichem że tak koślawo mi wychjodzi ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dea już oglądnięte i to dawno!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 ja tez nie widzialam ale chce. to znaczy czemu cie rozczarowal Anno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 Izunia, bos ty kobietka "do przodu" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 ja wczoraj to \"Johna Rambo \" ogladałam :p zgadnijcie czy z własnej chęci;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Mogę wrzucic na Bearshera jeśli chcesz i podesłac ci scieżke tos obie sciagniesz i ocenisz. Dla mnie jak na dzieło nominowane do Oscara ma za amło watków, za dużo przeskoków, generalnie pewnie sie nie znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Moja, moja, moja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Ania to masz ziółko za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Izunia ja tak z własnej chęci oglądam wszystkie mecze, kupuje Połkę nożną co tydzien i piore zielone spodnie od trawy, sprzatam mase korków, halówek, ochraniaczy i piłek (tego ci u nas w domu dostatek ) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 hahahahahaha....mój co tydzień na kosza biega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 aaa...juz widzę odpowiedź!!! tez fota!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 ten post miał być na innym temacie wrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 a teraz na zakupy jadę,do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 hihi, ania, za stronke ja za to z mojej wlasnej woli ogladam wszystkie programy o koparkach, dzwigarkach i czolgach na Discovery .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 ja za minutke do domciu, hurra!!!! papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 Anna za stronke Izunia i tu za limiick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 ja filmu chyba nie polece bo nie pamietam sama kiedy co fajnego widzialam ostatni ogladany przez nas to chyba byl \"the last legion\" a Rambo nie musialam ogladac :P hurrrraaaaa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 a serie Bourne\'a polecam rowniez :) i Transformers nawet mi sie podobal :) musze sobie obejrzec cos bardziej babskiego w koncu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dobra Dziewuszki ja uciekam, bo mój głodomór zaraz wróci, paaa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Marzec 5, 2008 hej macham juz z Bristolu mam nadzieje ze milo spedzilyscie weekend bo ja jestem zadowolona z mojego. jedynie byl jak zwykle zbyt krotki ale na szczescie mama zrobila pyzy, schabowe z marchewka i buraczkami (zeby byl wybor) i paczki domowej roboty wiec wspominam go raczej .... kalorycznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Marzec 5, 2008 czesc dziewczyny:) wiem ze rzadko ostatnio sie pokazuje, pojawiam sie na moment i znikam, ale zabiegana jestem strasznie, w tygodniu mniej czasu hihi w poniedzialek lece wreszcie odwiedzic rodzinke i znajomych to pierwsze spotkanie od czasu mojej przygody na Wyspach..:) buzki kochane i Wesolych Swiat bo pewnie sie nie spikniemy... pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 The best tos pojadla powiadasz? ;):D nie ma to czasem jak mamine jedzonko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach