eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Martik i Tobie Wesolych , smacznego jajca i mokrego dyngusa no i milego pobytu w Pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 i dobranoc mowie wszystkim spokojnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Dzień dobry Wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Marzec 6, 2008 czesc Ania ty ranny ptaszku:) wypije kawke i lece do concilu chociaz pieronsko mi sie nie chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 przywitam sie a potem poczytam co napisalyscie:)narazie zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Martusia masz moje gg? jeśli tak odezwij sie prosze bo mi liste wsiąklo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Ja zaraz lece na poczte TV licence nabyc, potem zakupki :) gdzie to słoneczko???? ale ponuro :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Marzec 6, 2008 odezwe sie jasne ale potem teraz sie zbieram do wyjscia pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 6, 2008 dzien dobry tu tez szaro i buro sloneczko sobie poszlo u nas coraz wiecej ropki w oczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Lasencje w ponury troche czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Dea ja sie nie znam na zapaleniu spojowek ale moze jak jest ropka to znaczy ze sobie oko walczy i wygrywa bo te rope wygania? oby jak najszybciej przeszlo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 szaro i buro za oknem ale jutro bedzie troche kolorowo na ulicy Dzien Ksiazki jest i dzieciaki chodza przebrane do szkoly za ulubione postacie z ksiazek :) ale i tak zawsze wiekszosc to po prostu ksiezniczki ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 a dzis u starszej mam assembly nie wiem na jaki temat bo nigdy nie chca napisac w liscie a od cory nie wydebilam chyba obowiazuje ich milczenie na ten temat ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 hehehheh a teraz moja !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 dobra ,ide sie doprowadzic do stanu ogladalnosci do ludzi zaraz ide ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 eternity za stronke i dla reszty za stronki i limity Dea zeby corka szybko wyzdrowiala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Annna gratuluje ze palce cale:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Martik Tobie tez smacznego jajka mam prosbe moze mi ktoras przeslac te przepisy bo ja nie dostalam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 nabijam bo cos w tyle zostalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 6, 2008 etenity i lap dzieki dziewczyny, wiem ze to przejdzie - tylko kiedy? no i bedzie meczarnia dawac jej krople do oczka :o ah, dzieci. Martik a ty juz jajka wielkanocne wcinasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Dea moja jak byla mala tez miala zapalenie i darla sie strasznie jak jej kropelki dawalam najgorsze bylo rano jak sie obudzila i oczka byly tak posklejane ze nie mogla ich otworzyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Powinno przejsc do tygodnia a juz po jakis 2-3dniach powinna byc poprawa:)wiec kochana duzo cierpliwosc zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 musze sie uczyc a mi sie nie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 6, 2008 dzieki Hugolina, wiem ze bedzie strasznie ale sobie poradzimy. Mnie sie juz kolana z nerwow trzesa :o a nie mozesz sobie przerwy w nauce zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Dea ja jeszcze nie zaczelam hahahahaha dasz sobie rade!!!! wytlumacz malej ze to lekarstwo i dzieki temu oczka beda zdrowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 hugolina podeslij albo wklej maila do Ciebie to podeśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2008 wszystkim macham!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2008 Eternity za stronkę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Czego sie uczycie dziewczyny? bo ja ma zadanko do zrobienia i mi sie nie chce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2008 Martik życzę tobie wesołych świąt i udanego pobytu w Polsce. Baw się dobrze,a potem miło wspominaj te święta!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach