hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 tja stara jaka masz cyferke z przodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 jeszcze 2 :P (przez 3 latka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 i mowisz ze strara jestes???? ja w tym roku zmienie z 2 na 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 3 to jeszcze do przezycia :D gorzej potem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 komp mi przymula:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 no ale jak piszesz ze stra jestes a masz jeszcze 2 z przodu to co ja mam powiedziec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 pitolicie :P ja juz mam 3 zprzodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Skasowałam całe wypracowanko!! ale sie wsciekłam :( ide pod przysznic:D, okna pozamykac i ogrzewanie włączyc bo zimnica jak fix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Eternity ale w tym roku zmienialas cyferke?chyba jestesmy z jednego roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Anna uuuuuuu szkoda :( a nie mozna jakiego backup\'u? swieze bylo czy juz mialas zapisane i tylko poprawki robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Annna nosz w morde:O jak to zrobilas? wez relaksujacy prysznic wtedy wroci wena tworcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 no w tym data w nicku ;) ja pikole teraz to juz moze byc tylko gorzej :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 upppppssssssss sorry Hugolina zapomnialam wreczyc za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 oj a ja skladalam ci zyczenia?bo juz nie pamietam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 hihi podlozylas sie:Dale dzieki niech bedzie za dwie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 i Tobie wrecze za podkladke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 hahahha tamto bylo za poprzednia masz za te skladalas :) chyba nawet e-kartke mi poslalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 o hahah to dobrze bo myslalam ze zapomnialam:P cos od tej nauki niderlandzkiego mam jakies luki w pamieci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 bungalow bungalow bungalow bungalow bungalow bungalow bungalow kwa nie moge tego slowka zapamietac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Hugolina no to slowko to chyba jest uniwersalne w kilku jezykach!!! u nas popularne sa bungalow\'y i drozsze nawet niz zwykle domy tylko nie wiem z jakich wzgledow jak to takie male :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 hehe ale w angielskim tez gonie zapamietalam:P dosc mam tego jezyka brrrr widzialas na poprzedniej stronie te slowka?jakbys miala je przeczytac-bo tu inna wymowa hihi-to jezyk polamac mozna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Oj na świeżo pisałam, potem zamykałam i zamiast zapiasc zmiany to kliknęłam NIE bo mnie martik zagadała - hmmmm jutro coś spładze :D hugolina gratuluje kolejnej stronki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 widzialam :) tylko ja z przyzwyczajenia z angielska je probowalam ;):D no z drugiej strony nie osluchana jestem z niderlandzkim i za mala probke mialam jak on brzmi zeby sobie chociaz probowac prawidlowo przeczytac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Annna pozdrow Martik:) i dzieki hihi tylko uwazaj jutro bys znow nie skasowala!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Anna ale w glowie zostalo boc sama przeciez pislalas :) inaczej jakbys zerznela skads ;) to mogloby byc ciezko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 wlasnie dla Martik :) w ferworze przygotowan do wyjazdu moze nie miec rzeczywscie czasu nam jeszcze pomachac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 zycz jej smacznego jajka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Eternity gdzie siedzisz?ide na szopena luknac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Dziękuje, pozdrowie, ale przypuszczam ze pomacha jeszcze do nas tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 hahahha siedzimy tu bo na szopenie i tak nikogo wiecej nie ma a nabijemy trochu tutaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach