hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 bry Anna za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 juz pewnie poleciala na te zakupy ale napisze matalan to calkiem calkiem sklep :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 Wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 ania za stronkę jak ja widzę tą szarość za oknem to nawet za bardzo nie mam ochoty na zakupy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 Izuni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 Izunia tym bardziej zakupki w cieplym centrum handlowym sa wskazane ;) i zakupienie radosnych wiosennych strojow badz innych akcesoriow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 tylko jak ja coś kupię to od razu chcę w tym chodzić!!! i to jest ten maleńki problem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 to kup cos wiosennego do domu ;) troche sloneczka bedzie choc wewnatrz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 wczoraj kupił kosmaty dywan do sypialni i pierwsze co to ogony się na nim porozkładały hehehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 hahahhaha sprawdzaly dla pani swojej czy aby na pewno wygodny i milusi ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 mialam juz isc , ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 stronka jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 czajnik!!!! Eternity czajnik!!!!!! :) masz za stronkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 Eternity za stronke ja tez tak mam ze jak cos kupie to sie doczekac nie moge zeby w tym chodzic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 Lena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 zblizam sie do limiciku hihi i bede polewala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_Iza moj limicik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 jaki czajnik? :P policzylam tylko ze juz jest a nikogo nie bylo wiec tego nie mozna nazwac czajeniem :P dzieki za ziolko Hugolina i tu za limicik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 dzieki laski:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 pukam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 to ja walne ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 eternity1302 za stronke, wróciłam, padam, ale spodnie takie faaaaaajne dopasowane kupiłam i bluzeczkę :) ech ciacho :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 Anna to dawaj sesje zdjeciowa w nowych nabytkach i slij nam foty !!!! :D przy okazji bedziemy wiedziec jak wygladasz bo swoje juz sobie poslalysmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 Aaaa, ok :D to w poniedziałaek zrobie i wyśle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach