Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

wpadlam tylko pomachac bo za godzinke jade w miasto ogladac moja potencjalnie przyszla sofe i moze nawet nowego laptopka :) bo na tym internet i kafe chodza w poprzek :P milej niedzieli :) 🖐️

dzieki za ziele:) ja tez bylam na zakupach -kupilammalej buty ale przeklety deszcz mnie zlapal:P

tutaj tez postawie za limicik:)czestujcie sie:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I

🖐️🖐️🖐️ krotki tydzien w pracy mamy :D:D:D:D Hugo, spoznione ale szczere ;) 🌻

piekne slonce dzis mam i ciepelko ,fajnie grzeje zeby jeszcze tylko ten wiaterek nie wpadal za kolnierz :o

:) ja zrobilam zapiekanke z makaronem , pieczarkami , miesem mielonym i zoltym serem z sosem \"pomysl na..\" a dzieciom mielone kotlety bo zapiekanki nie lubia

Eternity🖐️:D ja zrobie kotlety ziemniaki i surowke hihi musialam zerknac tylko do zamrazalnika:)

Izunia 🌻zaczytalam sie w necie a tu juz stronka nowa hihihi ja dzis nie jadlam bo rano jak na zakupy pojechalam to nawet czasu niemialam by zjesc hihi