annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 ...podniosę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 ... i jeszcze ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 ...jeszczeeeeeee.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 moja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2008 Anna ale walka o stronke była ;) zasłużyłaś sobie na ziółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2008 Annnna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 aaa obiecałam stronki z angielskim, zaraz wrzuce tylko spryskam zlew i piec bo kuchnię sprzątam :) macie jakies ulubione, ładnie pachnące odświerzacze powietrza? taie nie zbyt słodkie, nie musza zabijac zapachów, chodzi mi o to zeby ładnie pachniało świerzością, albo mydełkie, albo morski jakiś - nie lubie kwiatowych. Może jakiś taki wpinany do pradu polecicie? nie miałam jeszcze, jak to sie sprawdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 Wiec: http://www.move-on.org.uk/ po zalogowani mozna wypełnić testy, sprawdzic siebie, poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem http://www.dfes.gov.uk/readwriteplus/LearningMaterialsESOL rozdziały do ESOL mam gdzies jeszcze jeden ale musze przeszikac notatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 14, 2008 bry Ania za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 14, 2008 oooooo linki sie przydadza :) dzieki musze przysiasc troche bo analfabetyzm wtorny mnie dopada powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 14, 2008 co do zapachow takich na wtyczki do pradu to ostatnio kupilam w asda nie zadne firmowki tylko \"ichnie\"- polowe tansze i pachna ladnie ;) a co do sprawdzenia zapachu to na kartoniku bylo koleczko \"potrzyj i powachaj\" nie kojarze czy na innych tez tak mozna sprawdzic ale chyba raczej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 14, 2008 aaaaa i jeszcze w zeszlym roku kupilam sobie swieczke zapachowa w ladnym szkielku w kolorach takich wiosennych glade bodajze (czy jak sie tam to zwie - angielska wersja brise) zapach lekko kwiatowy , bardziej wlasnie taki swiezy nawet zapalac za czesto nie musialam bo swieczka sama z siebie roznosila zapach a juz zapalona to nie wspomne - czulam az do salonu! a stoi do dzis na oknie w kuchni i jeszcze troche pachnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 A to? miała któraś? http://www.asda.com/asda_shop/rc04_products/web_rc04_b_products_detail.jsp?BV_SessionID=@@@@0154283356.1210767223@@@@&BV_EngineID=ccdjadedlgmejeicfkfcfkjdgoodfgj.0&product_id=1886705&from_panels=&trolley_page=/rc03_trolley/web_rc03_a_trolley_body.jsp&item_status=I&on_promo= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 14, 2008 Anus link nie wchodzi invalid session pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 :( trudno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 15, 2008 Dzieńdoberek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 15, 2008 :D ja kupuje Brise morski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 15, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 15, 2008 Hej kobietki:) Naprawdę rewelacyjnie wygodne są te sandały - kurcze nacieszysc sie nie mogę:p Hugolina właśnie o jakis taki morski zapach mi chodzi, żeby słodki nie był, Ty kupujesz taką wtyczkę do kontaktu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 15, 2008 witam się!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 15, 2008 widzę,że mowa o zapachach do domu :) ja kupuję taki do kontaktu,air wick białe kwiaty....ma taki świeży zapach,coś jak zapach lilii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 15, 2008 kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 15, 2008 to ja pukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 15, 2008 ja tez sobie trzasne jednego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 15, 2008 hmmmmm szukalam wlasnie u siebie kursow ESOL na stronie council\'u w tametable sa dwa ktore sie zaczely w styczniu bede musiala zadzwonic zeby sie dowiedziec dokladniej nie widze tez nigdzie ile trwaja takie kursy Anna jak z tym jest u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 15, 2008 nooooooo ladnie napisalam :P tametable :P mialam na mysli oczywiscie timetable Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 15, 2008 kurcze a jak nie ESOL to moze cos innego zeby po prostu troche practice jakos tak na codzien nie mam specjalnych okazji do wyprobowania swoich umiejetnosci tak porzadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 15, 2008 hahaha otworzylam okno na posta i zapomnialam co mialam napisac wczoraj tez mi sie zdarzylo :P trzeba sie udac po lecytyne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 15, 2008 ale teraz wiem co napisac !!!!! stronka !!!!! :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach