eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 klikam :) kurde , daleko jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 a na koncu pewnie i tak jakis czajnik wyskoczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Eternity pomóc ci? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 też stuknę i puknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Eternity gdzie jesteś????? miałaś stronkę zaliczyć!!!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 poszlam po cos do szamania ;) ale pewnie juz sie jakis czajor czai ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 no i nie ma jej....a potem wyjdzie,że ja jakiś czajnik jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 juz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 hahahahahahah juz sie nie tlumacz :P:D masz :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 patrz jak długo na ciebie czekałam z ta stronką!!!! ale kwiata przyjmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Też się przywitam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Hugolina,Smiley dzięki za zioło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 stukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 kukam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 przywitam się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 lepiej pozno niz pozniej ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 jak wszyscy to i ja stuk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 i jeszcze raz! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 witam nabijaczki! wlasnie wrzucilam do pieca "babke na pieska" (jak to nieprzyzwoicie mowi moj kolega) :D i zobaczymy co wyjdzie zapraszam za godzine na ciasto i kawke |_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 zacznijcie cos pisac bo jak nie to bede musiala pojsc pozmywac naczynia, a tak mi sie nie chce................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 Lena The best dzieki za babe:)ja dokladam gofry bo dzis napieklam:D GOFR hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 nabije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 Lena no i zle stawialas !!! cholera niemcy wygrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 The best po przerwie mmmmmm babka ja pieklam wczoraj murzynka btw -jak po angielsku nazwac ciasto murzynek?????????? hahhaha chyba jako kakaowe ?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach