eternity1302 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 a tak ogolnie to zalapalam sie jeszcze na te babke ? czy juz za pozno? bo kawy to juz o tej porze nie - wole herbatke ale zeby nie robic klopotu to ja swoja zrobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 dobra ide spac bo juz i tak nikogo niet dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 :) Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Lena za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 hmmmm...czy babka na pieska to jakas szczególna odmiana babki bo mam skojarzenie.......;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 babkę piaskową to ja bardzo lubię....ale nigdy nie piekłam,zawsze kupowałam :) to od dziś ona u mnie też będzie babką na pieska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 hej! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 a tutaj jest przepis na babke na pieska http://www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=969 wyszla naprawde super! zostaly jeszcze 4 kawalki wiec radze sie pospieszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 ja babke piaskowa pieklam i mi zawsze wychodzila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 witam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 u mnie pogoda pod psem :( nawet babka na pieska nie poprawi humoru. jest jakos zimno i tak pochmurno ze jak sie obudzilam pol godziny temu to myslalam ze 4 nad ranem. tyle ze meza z lozka wywialo wiec zorientowalam sie ze jest duzo pozniej :( porazka a ja musze isc na miasto i zalatwic bank :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 tzn zalatwic pania w banku, bo od 2 tygodni zamyka mi konto i jeszcze nie skonczyla a mialo byc w pare dni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 przynajmniej zdobylam stronke na dzien dobry :) OK lece zmywac maseczke i ruszam na miasto. do zobaczenia pozniej ps. czekam na jakis optymistyczny, pysznosciowy i slodki przepis na polepszenie weekendu ps2. polskie piwko juz mam zdrowko :) |_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 witam! pierwsza dzisiaj! :) widze ze jestem jedynym rannym ptaszkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 stukam i lece dalej na mnie juz pora spac, tylko jeszcze cos zmyje i zmykam kolorowych snow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 zgasic?? bo ja dzis gasnicza jestem :P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 no to tu tez zgasze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 hihi zostalo male swiatelko;)wiec zgasze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach