eternity1302 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 u mnie tyz pozrabiane w sumie dziwne zeby nie o tej godzinie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 za okna to nie wiem od kiedy sie zabieram zawsze cos to znaczy za wykrecenie numeru telefonu do pana ktory myje okna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 pierwsza ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 to ja trzecia macham wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Hugolina za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 i jeszcze sobie nabiję aby z wprawy nie wyjść ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 my byliśmy na spacerze w parku z ogonami :) oba ogony padły i śpią teraz hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 witam w poniedziałek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Lena za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 jednak dobrze wczoraj kibicowałam,bo Hiszpanie wygrali :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Lena heheheh Izunia pomoc mialas w kibicowaniu Hiszpanii ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 :) wreczam za stronki ja tez kibicowalam Hiszpanii i wygrali:Ddobrze ze sie w koncu te mecze skonczyly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 jestem :) stukam! wreszcie mam troche czasu w pracy zeby poklikac na necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 1, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 1, 2008 bry to znaczy The best po prostu - obcyndalasz sie w pracy ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 1, 2008 nabije troche bo pusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 1, 2008 i stukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 1, 2008 i pukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 1, 2008 i na razie bedzie bo do nowej stronki i tak jeszcze spory kawalek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 3, 2008 macham wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 3, 2008 u mnie od kilku dni UPAŁY!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 3, 2008 driny z lodem stawiam za limit :) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 3, 2008 ale pustki..... nabiję chociaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 4, 2008 hej,hej!!!!! gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 4, 2008 głupio mi tak samej ze soba pisać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 4, 2008 a może stronka wam się nie podoba i czekacie na nową ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 4, 2008 jak się stronka zmieni to się pojawicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 4, 2008 specjalnie dla was dobiję do następnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 4, 2008 jak obiecałam tak zrobiłam!!!!:D możecie się ujawnić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 5, 2008 i dalej nikogo nie ma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach