eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 i od razu postawię za swój limit ;) |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 a limicik-tym razem lezcnicze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dzięki Hugolina (again;) ) Anna polecam ten kremik z nivea :) http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=3960&callingViewName=&langId=-1&catalogId=11051 ja już bardziej za antiwrinkle zaglądam ale tego używałam - jak dla mnie rewelacja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dzięki i tu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 poszly plotkowac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 juz umyte i ubrana jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 hehe szybko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 a z drugiej strony-smarkasz kichac i z mokra glowa polecisz?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 ale mi pizga:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 to jeszcze trzasne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durnowate Napisano Wrzesień 15, 2008 Czy wy nie macie rzeczywiscie co robic ?? jaki denny topik!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 durnowate----> a pozwolisz że ze swoim prywatnym czasem będę robić co mi się podoba ? a tobie akurat nic do tego czy będę napitalać na kafe czy będę dziergać na drutach :p a idąc twoim tokiem rozumowania - nie masz co robić tylko zaglądać na durnowaty i denny topik ???????????????????????????????????????????? i co za strata czasu!!! bo zajrzeć to jedno a zostawić post to drugie !!!!! nie szkoda ci było?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 eternity1302 ten sam wyszperałam, jeszcze pod oczy musze sobie nabyć z tej serii :) Tu za limiciki i dla czajnikówm a ja zapijam smutki w martini bo teścik znowu negatywny, dzie ta moja @ sie zapodziała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dziekuje za ziolko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Annna damCi malutka rade:)czasem jak sie bardzo chce dzidziusia i sie bardzo stara-to wtedy nie wychodzi Przestan o tym myslec-wrzuc troche na luz-zobaczysz ze wtedy sie uda:)i nie za duzo tego martini dzisiaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Durnowaty-----wsadz sobie w buty swoje uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 to poleje za te 10700:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 :) pomarańczkami sie nie przejmujmy, przychodzą i zaraz znikają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dziękuję za ziółka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 i za wasze limity do podziału ziółko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dzięki za ziółka Hugolina a to dla Ciebie Anna a to dla Ciebie - specjalne ;) ziółko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Hugolina dobrze radzi ;) można spróbować \"odpuścić\" sobie tak na niby - nie zaszkodzi a może akurat będzie surprise ? a pomarańczki z reguły ignoruję ale akurat ta trafiła jak byłam z lekka rozdrażniona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dziekuje za ziolka ja tez rozdrazniona jestem:Phehehe wiec lepiej mi w droge nie wchodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Hugolina zajaraj na rozluźnienie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 } i kufelek na lepszy humorek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach