Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

to chyba każdy kierowca tak ma :P mój też czasami do mnie mówi - nie masz hamulca pod nogą to czemu naciskasz;)

to czyli jest ze mnie materiał na kierowcę ? bo Wy to już dłużej jeździcie więc odruch naturalny ja dopiero na początkach jestem

🖐️:) Annna za stronke🌻 a tu macie do podzialu za limity i stronki:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 podzielic sie grzecznie;)

moj jak jezdzi po stronie pasazera to ma wrazenie ze za blisko kraweznika jestem i sie wydziera:Pwtedy ja sie dre by uwazal bo go wysadze:P:Dhehehe

no a jak hehehe Izunia masz od podkladki🌻 ja jeszcze takiego danio nie jadlam-musze poszukac w markecie czy tu tez takie sa

Izunia 30 🌻 u nas nie ma, własnie wróciłam z polskiego sklepku, ale maja przywieść na moje zyczenie ;P (w końcu stały klient i sasiadka jestem to mi sie nalezy :D ) Dziewczyny u Was tez taka pogoda?? ja wróciłam i leje sie ze mnie - szoka jak goraco!! spadam pod prysznic :P

tu tez poleje za limit:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I

Dajcie ciepełka ile wlezie:D, kolezanka właśnie mi pisze że u nich w Manchester w słońcu +30, tu tez z tyle bedzie !!

Ania normalnie ci zazdroszczę!!!! korzystaj ze słonka ile wlezie!!! jak masz gdzie to idź się opalać (ja bym tak zrobiła)

Ciekawe jaki smaki Danio czy sprowadzą .....i który ci najbardziej podpasuje.....będziemy się opiniami wymieniały hihihihi