Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 też nabiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 i podbiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Izunia za stronkę Hugolina za limita i tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Ania u nas też piękna pogoda ! dwadzieścia z groszem pokazywał term. jest szansa że za szybko w depresję nie wpadniemy z powodu braku słońca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Eternity i tu dla Ciebie za ziolo:) ja mam slonko swieci caly tydzien ale wiatr jest zimny i nie czuje sie tak tego slonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 ja WCALE nie mam słonka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Izunia to wysylam pare promykow:)moze dojda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 u nas sloneczko swieci, ale nie za cieplo, ok 20 stopni :o lepiej to niz deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 aaa, za stronke Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Dea dzięki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 i driny za swój limit stawiam \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 i jeszcze mi się stronka trafiła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 i deja vu ;) Izunia za stronkę i limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 hihihihihihi dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 no to znowu na podkladke wpadlam :D:D:D Izunia podwojne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 siema Izunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 ślicznie dziękuję za wszystkie ziółka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Izunia 30 a ja dam Wam kolejny powód do świetowania, dostałam dziś zaproszenie na kolejny kurs ESOL ale fajnie } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 witam dawno mnie tu nie bylo, no ale coz busy life, nawet czlowiek nie ma sie kiedy zestarzec. dziekuje wszystkim za zyczenia urodzinowe mam nadzieje ze rozwijacie topiczek, ja niestety nie mam zbyt duzo czasu na internet. poza tym w pracy pozakladali blokady, min na o2, nasza klase itp. juz sie czlowiek nie rozerwie :( pozdrawiam i zycze milego wieczoru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Ania no to świętujmy ! |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 The best ! no to jakiś plus jest - wieczna młodość ;):D a to łobuzy z tym blokowaniem ! mnie któregoś dnia mąż też zablokuje niektóre stronki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 hihi to ja mojemu poblokuje przegladarkowe gry internetowe bo mnie zamęczy dzwonieniem typu: -jesteś na necie, fajnie, zerknij jak mi ataki doszły :D :D :D i tak kilka razy dziennie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 W ubiegły weekend od mechanika dzwoniła w tej sprawie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 dzwonił* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 ehheheh ja swojemu to musiałabym zablokować ebay ;) i już nie w necie ale na kompie - jedna gierka mnie denerwuje :P jakieś wyścigi :P o nazwę nie pytajcie :P:D macie pocztę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 :) Izunia za stronke i za limit:) i dla Anny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 kurczę ja jeszcze tu nie dotarłam dziś ??? macham teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach