Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Ania u nas też piękna pogoda ! dwadzieścia z groszem pokazywał term. jest szansa że za szybko w depresję nie wpadniemy z powodu braku słońca :)

Eternity i tu dla Ciebie 😘za ziolo:) ja mam slonko swieci caly tydzien ale wiatr jest zimny i nie czuje sie tak tego slonka

🖐️ u nas sloneczko swieci, ale nie za cieplo, ok 20 stopni :o lepiej to niz deszcz

i driny za swój limit stawiam \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/

Izunia 30 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 a ja dam Wam kolejny powód do świetowania, dostałam dziś zaproszenie na kolejny kurs ESOL ale fajnie } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } }

witam 🖐️ dawno mnie tu nie bylo, no ale coz busy life, nawet czlowiek nie ma sie kiedy zestarzec. dziekuje wszystkim za zyczenia urodzinowe 🌻 mam nadzieje ze rozwijacie topiczek, ja niestety nie mam zbyt duzo czasu na internet. poza tym w pracy pozakladali blokady, min na o2, nasza klase itp. juz sie czlowiek nie rozerwie :( pozdrawiam i zycze milego wieczoru :)

Ania no to świętujmy ! |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

The best ! no to jakiś plus jest - wieczna młodość ;):D a to łobuzy z tym blokowaniem ! mnie któregoś dnia mąż też zablokuje niektóre stronki ;)

hihi to ja mojemu poblokuje przegladarkowe gry internetowe bo mnie zamęczy dzwonieniem typu: -jesteś na necie, fajnie, zerknij jak mi ataki doszły :D :D :D i tak kilka razy dziennie :P

ehheheh ja swojemu to musiałabym zablokować ebay ;) i już nie w necie ale na kompie - jedna gierka mnie denerwuje :P jakieś wyścigi :P o nazwę nie pytajcie :P:D macie pocztę ;)