annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Izunia 30 heheheh dobry pomysł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Izunia brawo!!! :D Ania podziel się mozarellą!!!! aż mi ślinka na klawiaturę cieknie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 i wcale dziwna nie jesteś :) ja tam czuję smak w mozarelce :) a jeszcze z pomidorkiem mmmmmmmmmmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 jak to miło,że wam się mój pomysł spodobał :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 mozarella,pomidorek i wszystko posypane ziołami prowansalskim..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 i na to - jak w kabarecie OTTO - zasmażka hihihihihi :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 hehehehehehehehe:D ja tam mogę i bez ziółek ;)jakbym nie miała na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 hehe ja nie zdążę pomidorów pokrioć a mozerellka już zjedzona buuuu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Ania to tą zasmażką polej ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 ahahhaha ja raczej też osobno jadam albo pomidory zjem już wcześniej i nie ma co wkrajać albo właśnie nie chce mi się czekać na jedzenie zanim pokroję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 ja ostatnio to Danio wcianam :) do tej pory to te serki wszystkie na słodko był :O ale teraz zrobili z waezywami :) i jest np z oliwkami,pomidorem i papryką albo z ogórkiem i czosnkiem pycha!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Musze spróbować uwielbiam takie serki w konkretnych smakach, coś jak almette, cz to ma podobny smak? ja kupujw w lidlu ze szczypiorkiem - mniam;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 kolejna stronka bez czajenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Ania łap zioło od podkładki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Danio jest bardziej whmmm....wodnisty? ale w smaku przepyszny i chyba nawet lepszy niż Almette :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 to musze sie wybrać do polskiego, może dowieżli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Ania za stronkę mmmmmmm narobiły ochoty na serki ja też w lidlu kupuję ten ze szczypiorkiem (i parę innych dobrych rzeczy można tam dostać ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 drinki postawię bo mi stuknęło 19000 |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 to za limit Eternity!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 trzeba troszku ponabijać - jak nazwa topiku wskazuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 eternity1302 za limicik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Co ja jeszcze w lidlu kupuje hmmmm, dziś np mozarelle, pomidory, ogórki, papryki, por, serki z dodatkami, ser żółty, mąkę, kurczaka, mięso mielone i sok z ciemnych winogron i wyszłam ze sklepu jak dromader :/ :D cóż taki nas babaski los :D ps. jogurty takie do picia w dużych butelkach dobre tam maja ale dzis był tylko z limonką :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Ania u mnie za wielbłąda to facet robi hihihihihihi ja co najwyżej to wyskoczę po 1 czy 2 rzeczy jak mi pilnie potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 mojego nie ma od poniedziałaku do piątku to bym z głodu umarła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 no fakt...troszku ciężej no ale te najcięższe,a mogące poleżeć w lodówce czy jakieś soki to można zawsze na zapas na cały tydzień kupić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 dziękuję za ziółko ehhehe ja też dźwigałam kiedyś - dopóki auta nie mieliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 racja, racja, ale kto za mnie pomyśli w weekend, takie prozaiczne rzeczy jak zakupy :) a mój zabiera autko ze sobą do pracy zreszta ja i tak bym po angielskiech uliczch nie jeżdziła za chiny ludowe i tak zamykam oczy jak przejeżdżamy przez te waskie uliczki a uata z prawej i lewej tak że na lusterka sie jeżdzi :/ a do lidla mam blisko 10 minut pieszo więc krzywda mi sie nie dzieje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 ja odkąd już trochę posiedziałam za kierownicą to też często przymykam oczy - jak siedzę po stronie pasażera to wydaje mi się za blisko krawężnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 hehe mój jak siedzi po stronie pasarzera to jak kierowca hamuje to on tez jak sprzęgło to on tez tam gdzieś nogami grzebie, w końcu kiedyś zawodowy kierowca w stanie spoczynku i tak biedokowi zostało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 :) o ,pierwsza jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach