Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 ech... trzeba d... ruszyć... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 21333 - złapałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 zastanawiałam się właśnie, za co się zabrać, jak synuś rozwiązał ten problem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 odswieżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 ooo? nikogo nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 no to może jeszcze ku cyferkom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 znów się kafe zacina :P Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 i od razu zielem stronkowym sypnę,dzielcie się sprawiedliwie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 huuura!!! nie jestem na bezludnej wyspie :D ślady stóp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 o Emmi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 21345 - to może jakąś kolejność zapodam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 numerologia to moje drugie imię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 och Izunia, jaka radość na mój widok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 zła kolejność,liczyć nie umiesz;) powinno być 12345 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 Jak się ma moja imienniczka ;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 no jeśli chcesz cofnąć się o tę licznę z postami..... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 to ja już stukam do moderatorów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Agatka żyje,nawet jej wczoraj posprzątałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 wiem, wiem, doczytałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ale o mały włos,a psica by wczoraj kolacji nie miała na szczęście sklepy mam blisko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 opycham się babką piaskową polaną polewą czekoladową :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja generalnie nie lubię słodkiego,wolę na ostro ale babkę piaskową bardzo lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 mniam... mniaaam... mniaaaaam mniam ...mniam mniam...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 na ostro? hymmm, a co na przykład :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 najbardziej lubie na kwaśno :) ogórkowa, kapusta kiszona , nawet kwaskowate, niedojrzałe owoce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 ech trachnę cyferkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 ta dziewiąteczka na końcu aż sie sama prosi co by ją zmienić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja np papryczki czereśniowe konserwowe ze słoika wcinam same:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach