hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 podoba mi sie nowe imie Emmi:) a jaka \"kocice\"kupilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 bluzkę z kotem na przedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 aa:) nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 to ja troszku ponabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 bo tak jak Emmi w numerki się bawić to ja nie potrafię....cierpliwość nie ta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja sie nie bawie, to samo wychodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja już czasami nie wiem czy śmiać się z tego czy płakac, z tego fartownego cyferkowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 smiley :D:D:D:D:D braaaawo !!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 wcinam placuszki ziemniaczane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 placuszki paluszki lizać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 acha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 dla Izuni za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja postanowiłam się odchudzać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no ale ten okraglutki wynik to trzeba jakoś uczcić? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi dziękuję,zioło nie tuczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Izunia Ty też? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi rewanżuję się!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 smiley:D jedna normalna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 co też? odchudzam się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no dzięki , dzięki, zbieram ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 Izunia :O cały świat się ochudza :( powariowali wszyscy... jedna smiley nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 gdzie nie spojrzę - odchudzanie, reklamy, tv, plakaty :O rozmowy... Aaaaaaaaa!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ale ja z oszczędności się odchudzam ;) żebym nie musiała całej garderoby o rozmiar większej kupować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 dlaczego nie kochamy się takimi jakimi jesteśmy :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ale to piękne że Cię przybywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 wiesz,jak na początku latek to i 3 na początku przy rozmiarze ciuchów ;) żeby pasowało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 a jakaś gimnastyka, basen nie zdrowiej? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 coś mi wcięło część tekstu latka się 3 zaczynaja,to rozmiar też musi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach