Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 tylko to koszmarne O_D_CH_U_DZ_A_N_I_E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no ale to jest naturalne, że z wiekiem ciałko zaokrągla się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ale ja mam zdrowe odchudzanie czyli MŻ a sport to mam....z psem ostatnio obie trenujemy bieg po ringu....podejrzewam,że sąsiedzi mają ubaw :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 to się nazywa kobiecość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 jak bedę mieć 4 na początku latek i to i garderoba może się od 4 zaczynać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 smiley tak trzymaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no to ja Ci współczuję przy 60 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 myślisz,że to aż tak pójdzie? ;) wtedy na bank kupię sobie basseta!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 tylko krawcowa Ci zostaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 przy 60 o bassecie zapomnij, jakiegoś maratończyka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 a jeśli chodzi ci o powolność, to kot Ci zostaje, albo piesek pluszowy, basset będzie za szybki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 basset będzie wtedy wizualnie pasował ;) bo to takie kochane parówy są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 hym... zwizualizowałam Was sobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 umiesz człowieka pocieszyć ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 wręczam stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no to zastanów się :) teraz myslisz o dopasowaniu 3, dopasowanie 4 to już będzie nałóg... i pójdzie reszta za ciosem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 a takto 3 wiek i 4 rozmiar, zycie bez stresowe, to potem przy 40 - 3 rozmiar ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ewentualnie 4 rozmiar :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja wzrokowiec jestem......poza tym mam lustro takie od ziemi do sufitu......chyba nie dam rady mieć tej 6 w garderobie na przedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 trata tata, teraz tak mówisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 poza tym, są lustra wyszczuplające :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja potrzebuję lustro pogrubiające :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 dla męża :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 niestety moje nie jest wyszczuplające....jest niemiłosierne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 to ty masz chudego męża? słabo go karmisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 21555:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja mam właśnie grubego, taka szafa dwudrzwiowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 to jakby było lustro pogrubiające, to może wreszcie widziałby siebie w odpowiedniej skali ;) Bo on ma siebie za chudzinkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach