Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 strasznie to pracochłonne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 wiesz...bez pracy nie ma kołaczy .....a właściwie to cyferki większej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 no tak, ale akurat tam to ja cyferek większych nie chcę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 więc będę Was dopingować, abyście Wy cyferki swe powiększały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 zgoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ,,ma-muu,, oj długo z Wami nie posiedzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 dopinguj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 mnie się podobają zmieniające cyferki przy postach topiku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 pośmiałam się ztopiku tatuś chce aby mu podać nowoczesne imiona dla synka jeszcze nie narodzonego no i usłyszał min Cyborg,Komputer,Apple,Ipod,Laptop,Osama :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 albo będę Wam truć d... że nie zmieniacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 mnie powalają te teamty w stylu jakie dać imię córeczce/synkowi? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 albo podoba wam się imię x? - kurna... ciekawe czy wcześniej pytała się kafeterii czy zajść w ciążę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 miłego wieczoru, znikam :) ,,ma-muuu,, ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 dla mnie imię ma do dziecka pasować i mnie się podobać ( i mieć należy nadzieję,że dziecku się spodoba) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi tobie też miłego!!!! masz jeszcze ziółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 3, 2008 :) naprodukowały że hej! :D macie za stronki (czyli dobrą robotę ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2008 :) Babolce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 :) mata za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 nabije bo cos cisza dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 HEjka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 trochę się dzieje u mnie dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 natomiast powiem Wam, że skoro mam ten nowy nick, to zobaczę jak mi się będzie w nim podnosiły cyferki w psotach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 w sumie jest to nick tylko tutaj, a mój ten główny pozostanie bez szwanku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 tylko jeszcze muszę pamietać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 widzę, że balowałyście w piatkowy wieczór :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sick Of It All 0 Napisano Październik 4, 2008 nabije Wam posta bo co innego mam do roboty w ten okropny dzień:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 a u mnie dwa nowe zwierzaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 o hejka :D dzięki !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach