Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Emmi dopotem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 spacja mi nawala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Lena ok podkladam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 heehe wiedzialam ze sie czaisz masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 cos glodna jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 a ja sobie kawke wzielam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the best man for a jo Napisano Październik 4, 2008 hej a ja sie zastanawiam co na obiad :) macie na dobry poczatek popoludnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 The Best:D:D:D co slychac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 z glodu literki zjadam :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ja dzis na obiad robie gulasz i frytki do tego a mialam sie odchudzac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 mialam malowac drzwi ale od zeszlego tygodnia pryszcz mi jeszcze nei zszedl :( nawet jak pisze dlugopisem to mnie boli :( chyba sobie odpuszcze w ten weekend i tylko troche posprzatam chate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 The Best ja tez glodna hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 The Best to masz na pryszczazeby szybo zeszlo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 do tego maz wrocil z pracy nie w sosie bo musial wstac przed 7 i do pracy a ja tylko zrobilam mu kanapki i myk do lozka. i tak do 11 sie grzalam pod kolderka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 po tej kawie to mi sie spac zachcialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ja remontowalam na wakacjach zreszta dwa lata z rzedu:Pjak narazie mam dosyc remontow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 wiesz Lenka, nie wiem jak inne ale ja zaczelam w sierpniu bo chce zdazyc przed swietami. a jak widzisz z moim temptem to roznie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 a mam pryszcza na srodkowym palcu prawej reki, tak akurat gdzie sie styka ze wskazujacym i do tego na samym zgieciu. boli jak cholera nawet jak niose kubek z herbata :( a inaczej pedzla nie potrafie trzymac. (chociaz tato zawsze sie smial ze trzymam pedzel tak artystycznie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 no niby kawa powinna mnie obudzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 Lenka - skad ja to znam :) chociaz przeprowadzka byla juz 5 tygodni temu, wiec nie taka swieza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 ale juz wiekszosc jest pomalowana, panelki polozone teraz tylko takie posrednie i mniej pilne rzeczy do zrobienia. tylko ze juz mi sie nie chce na sama mysl.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 jeszcze troche i bedziecie mialy z glowy:) ja uwielbiam remontowac:)ale nie cierpie potem sprzatac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 dzieki za przypomnienie o kawie - juz 3 razy wode gotowalam. tyle ze nie bede jej pila a pilingowala celulit :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 nie czajona !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 tak tak hugo - wszyscy Ci wierzymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 The best a pomaga ta kawa?kiedys duzo o tym czytalam ale nie probowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 ale mimo wszystko lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach