Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 zaznaczam dokąd doczytałam :P dzielę zielami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 poprawka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 the best, hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 widzę, że wszytkich wywiało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 taka magiczna cyferka ;) szatańska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no ale bez końca nie może być ta 9 na końcu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Lenka :) też masz 9 na końcu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Ty??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 a, myślałam, że poważnie masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 tylko dzieci mają ADHD, u dorosłych nazywa się to przebojowość :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 cholera, nie zagrałam w totka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 znów się zaczeło kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 w każdym razie stukneło 21900 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Lenka brawo!!!!!!! specjalny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 kurcze, co Wy z tym nk? nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 po co Wam ja na nk? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 mnie jakoś nie bawi nk :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 widać mało towarzyska jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 albo cenię swoją prywatność ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 poza tym są emiale :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 lo matko ale jestem padnieta. szorowalam lazienke bo mi sie takie czarne cholerstwo zbiera na plytkach i laczeniach. tez tak macie?? czesc EMMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 znów cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 stukne pare razy zanim polece z powrotem do lazienki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 jakie czarne cholerstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 ciekawe czy smiley znow sie czai........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 wcinam pyszne tościki zrobione przez syncia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 no takie zacieki z wody ktore robia sie na czarno :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 maz pojechal na zakupy to moge w spokoju zrobic sobie spa w czystej lazience :D mrrrrrauuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach