hugolina 0 Napisano Październik 5, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2008 ok uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2008 a ja dobry wieczór powiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2008 dziękuję w imieniu córki a torta jeszcze zostało (sama robiłam od biszkopta przez krem i ozdoby , no część ozdób sklepowa ;) ) proszę , dzielę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 :) Eternity tort pyszny:) wlasnie jem;) do kawy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 cos nam za dlugo ta stronka wisi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi gdzie sie podziewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 mamy nowa stronke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 stukne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2008 :) i tu Hugo Smiley na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Smiley na przeziebienielecznicze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 aa i ja dziekuje za ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 i sobie nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 stuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 puk;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 nabijam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 u mnie dzis kalafiorek bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 trzasne sobie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 hejka :) pozdrawiam literkową brać :D i znikam, bo sporo pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi o przerwach w pracy nie zapominaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2008 ja na obiada chyba nogi z kuraka zrobię jeszcze nie wiem jak ale mam czas pomyśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 nalesniki robilam w piatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 a pozniej chyba chinszczyzne zrobie:)cos za mna chodzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 gdzie czajniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach