hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 wolam !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 krzycze !!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 chce ktos kawę.....idę robić może aromat kawy je przywoła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 Izunia ja poprosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 już jest kawka.....z mleczkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 ale chyba bede musiala sobie prawdziwa zrobic hihi bo deszcz mnie usypia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 21, 2008 ło rety jakie krzyki ale ja też wołam ! Ania !!!!!! Dea!!!!!! Emmi!!!!!!! The Best!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 21, 2008 i zioło dla Hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 Eternity aromat kawy cię zwabił? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 o wlasnie jeszcze the best !!!!!!!!!! Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 pukam i zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 to ja delikatnie nabiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 21, 2008 hehehe ja swoją już drugą wypiłam ;) a zapach ? zatoki mnie zaczynają boleć - niewiele czuję teraz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 Eternity współcz\\uję z zatokami :O można powiedzieć - znam ten ból.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2008 a jak wam się niebieska nowość na kafe podoba? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 21, 2008 dzięki kobitki - wzięłam krople i już trochę lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 Lena Eternity znam ten bol niestety:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 klikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 ale to niebieskie daje po oczach:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 21, 2008 Kurcze coś / ktoś mnie wołało tylko nie wiedziałam kto:D u mnie ok:) wczoraj byłam wstępnie u GP i mam wizytę z położną na poniedziałek. Na razie mam wpisany 13 tydzień - rany:) ale mnie mdliiiiiiiiiii i kawy pić nie mogę bo zwracam - uroki;) za 4 dni slub a ja ledwo w sukienkę wchodzę :) :) :) :) cos mnie na słodko bierze a jak słodko to dziewczynka? ;) właśnie pożeram lody przed kompem :P znależliśmy knajpkę na imprezkę po ceremonii http://polonianottingham.com/forum/viewtopic.php?p=2817#2817 zwiedzilismy, salkę zarezerwowalismy nic tylko dni odliczać :D aaaaaa buty kupiłam jednak takie http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/Size-is-4/product-is-20322105 Trzymajcie sie i macham do Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 21, 2008 Annnna uslyszalas:) Gratuluje jeszcze razmdlosci przejda kolo 3 miesiaca wiec wytrzymasz:) Ja na poczatku ciazy bylam na kwasno:D apotem juz tylko na slodko no i mam coreczke:) Zreszta nie wazna plec wazne zeby zdrowe sie urodzilo Karczma super-nazwa bardzo orginalna:)widzialam menu-juz sie glodna zrobilam hihi Butki bardzo ladne:)to odliczamy dni do tego wielkiego wydarzenia:) zagladaj do nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 21, 2008 zerkam zerkam i soczek popijam:) Hugon dla nas też nie wazne jaka płeć tylko ja taka zakręcona bo juz chcę ubranka kupować a nie wiem jakie ;) wszystkie taaaaaakie sliczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 21, 2008 Lenka i za stronkę :) no pewnie że sie ciesze, pierwszy dzidziuś w moim wieku to wyczekany na max, a dziadki jakie zadowowlone bo pierwsze wnuczątko od mojej strony i Mariusza:D nawet moi dziadkowie po raz pierwszy zostaną pradziadkami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach