hugolina 0 Napisano Październik 23, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 23, 2008 hugolina za pamiec :) Aniu, no wlasnie, nie bierz za bardzo do serca przygod porodowych innych. Ciesz sie wolnoscia dopuki ja masz Kochana!!!! pa pa, aj juz powoli do domu a jutro do Italii lecimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 23, 2008 Dea erw jaaaaaaaacie powakacjuj za nas wszystkie i baw sie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 23, 2008 Dea to miłego wypoczynku i grappy nie nadużyj ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 :) Dea milego wypoczynku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 nabijam i znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 Hejka:) hugilona za stronkę ania tak jak dziewczyny piszą, żadnych tematów o ciężarnych, bo tam ciągle się tylko straszą i jakieś koszmary opisują. Odradzam, wręcz zabraniam :) Przede wszystkim pozytywne myślenie, relaks i jeszcze raz pozytywne myślenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 :O hugo :P soooorkiiiiiiii:O misiek mi szaleje i nie trafiłam w literki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 no muszę się nim zająć... na razie spadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 miłego dnia dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 Emmi:) lap za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 a tu sie laski nie przywitaly??? oj nawet szefowa zapomniala !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2008 Hugolina trzeba było mnie na szopenie przyprowadzić do porządku :D się tam rozgadałam :D wszystkim i za spóźnienie dobrowolną kaucję wnoszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 Eternity przekupilas mnie;)hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 Smiley a gdzie okup za opoznienie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 dawaj !!!!!!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2008 a ja stawiam jeszcze :) nie jako okup ale za limit 20035 bo z lekka przegpiłam :P |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| i zioło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 eternity za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 dzięki za zioła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 24, 2008 wszystkim!:) i okup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 24, 2008 Emmi za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 24, 2008 a dla szefowej za okragły limit (zdziebko przekroczony) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2008 dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 dzieki za okup hehehe a teraz za limick dla Eternity ^ ^ ^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 w końcu jakiejś alergi nabawimy się od tego zielska :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 a psik... a psik... zielono mi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 24, 2008 Emmi nie psiakaj!!! to zioło także leczniczo działa ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik Czarownik 0 Napisano Październik 24, 2008 ile macie postow ile tu piszecie od 4,5 lat? znacie starych uzytkownikow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 Tadzik a pytasz o kogos konkretnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach