hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 podnosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 ziółko komu potrzeba :) Ania będzie dobrze :) o tej porze powinny mdłości już tak nie dokuczać będę trzymać kciuki żeby nie było niespodzianek i nic nie zakłóciło tej pięknej chwili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 Eternity plantacje masz?ze wszedzie tak duzo ziola sypiesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 koszyczki-łóżeczka są prześliczne ! heheh na car booty sale ostatnim razem mieli taki pleciony ale na \"stojaku\" jak kołyska - zawieszony tak żeby można było bujać pokazałam mężowi a ten zaczął oczka mi puszczać :D synka by mu się jeszcze chciało ale ja mówię dość - dwójka obecnych diabłów mi wystarczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 Hugolina rozgryzłaś mnie ;) i kontakty dobre mam ;) ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 Eternity heheh moze sie jeszcze zapatrzysz i bedzie synek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 tosz Cie nie nakabluje:Ddaj namiary tylko hihi ja tez chce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 taaaaaaaaaa się zapatrzę :P no nie mówię też że nigdy bo różnie to bywa - może się i zdarzyć \"wypadek przy pracy\" ;) ja na razie mówię nie! na planowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 heheh namiarów nie dam :P ale mogę być Twoim dealerem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 ok ale dasz jakas znizke-tak po znajomosci hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 ok ja sie juz zegnam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 przy większych ilościach będzie rabat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 jeszcze sprobuje stronke zlapac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 neta mi przymulilo hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 masz szczęście bo na esa odpisywałam :P łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 dziekii dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 i ja też mówię paaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2008 Bry:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2008 klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2008 zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 23, 2008 ania :D to Ciebie załatwili tak jak mnie :P Ja też zasugerowałam się, że to taaak długo trwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 23, 2008 hugolina za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 23, 2008 a tak w ogóle to dzien dobry :) dzięki wszystkim za zioła dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 23, 2008 hymmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 23, 2008 zachwilę stanę się minutnikiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 23, 2008 tik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach