hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 Emmi to ziolo jest lecznicze;) a psikasz pewnie na kielicha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 niema nikogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 zapoluje na stronke hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 Hugo :) aż się boję pisać dalej Twój nick ;) za stronkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 No właśnie, jest któraś z Was od samiusienkiego początku tej kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 24, 2008 jak się tak rozkręcała :) Ciekawa jestem jakie były jej początki i jakie osoby tu pisały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2008 Emmi dzieki-apisz moj nick jak chcesz:D hihi no ja od poczatku kafe nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 25, 2008 wszystkim macham w sobotę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 25, 2008 pierwsza dziś jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 25, 2008 Hugolina za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 druga:D Izunia dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 25, 2008 Hugo ja nie jestem od początku- myślę że może jakieś 3,5-4 lata ale wcześniej używałam innego nicka i raczej podczytywałam niż pisałam gdzieś po kafe krążył chyba screenshot z pierwszych podrygów forum nie było tyle działów co teraz podszywaczy pewnie też nie było tyle co teraz ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 25, 2008 Hugolina Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 25, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 25, 2008 Jakiś problem miałam przed chwilą...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 25, 2008 ale widzę, że działa wszystko... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 25, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 25, 2008 I jak Wam mija dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 Emi szybko hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 dla mnie ostatnio to dzien ma za malo godzin hihihi pamietajcie ze dzis w nocy czas zmieniamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 25, 2008 ty lepiej mojemu psu wytłumacz,że czas zmieniamy i ma jutro godzinę dłużej spać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2008 hehe no trudno wytlumaczyc hehe ok ja sie zegnam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 26, 2008 hejka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach