hugolina 0 Napisano Październik 27, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 27, 2008 stuknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 27, 2008 i puknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 27, 2008 i stronkę zmienię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 27, 2008 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 28, 2008 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 eternity za stronkę a co tu jakoś tak smętnie...? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 gdzie się podziewacie, w poniedziałkowy ranek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 28, 2008 Emmi dzis jest wtorek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 28, 2008 tak wogole towszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 28, 2008 nabije z rana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 28, 2008 tu tez skubne swoja czesc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 Eternity za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 28, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 28, 2008 pukam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 dzisiaj zdecydowanie wkurza mnie kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 jeszcze raz... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 wdech... wydech... wdech... wydech... ymmmmmmm... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 No właśnie, dzisiaj jest wtorek, a mnie sie ciągle wydaje że poniedziałek, to dobrze czy źle? Czy to znaczy , że jestem wypoczęta czy przemęczona i zgubiłam dzień... ale w sumie ja nie zgubiłam dnia, jestem do tyłu z dniami a nie do przodu... pogubiłam się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 nim się nie odnajdę, to skupię się na cyferkach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 :) no nie może być... wiadomo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 23450 :D fajnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 klak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 klik gotuję zupkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 wyglądam na tatę bo ma przyejchać... ,,klak,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 23456 i taka śliczna cyferka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 28, 2008 zupka jarzynowa ala krupniczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2008 Emmi to wina pogody,że ci się wydaje że dziś poniedziałek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach