hugolina 0 Napisano Listopad 4, 2008 hehe dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 :) co słychać ? mata za stronki i inne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 4, 2008 wszystkim macham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 4, 2008 i za stronki zioło wręczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 4, 2008 może troszku nabiję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 Izunia i stawiam od razu ;) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 4, 2008 Eternity i od razu twój limit kwiatkami posypuję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 to ja od razu dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 4, 2008 nie ma za co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 4, 2008 Hej kobietki wiecie może gdzie na Lloydsowskiej karcie debetowej Visa znajduje się Issue number???? buuu nie chche mi sie iść do sklepu doładowac tel i chciałam przez internet a tu dupa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 dzięki :) Ania nie mam z Lloydsa , nie wiem kaj ten numer ciekawe czy wiem gdzie jest na mojej bo ztego co słyszałam to mało kto wie gdzie ten numer jest hahah :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 Aniu spójrz tutaj http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20081001034254AADsdxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 4, 2008 Ania ja to nawet nie wchodzę do dyskusji....polskie karty mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 4, 2008 Dzieki kochane Wy moje niezawodne właśnie znalazłam to samo co Eternity i płatnośc poszła poprawnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 no to super Ania że załatwione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 4, 2008 Annna:) Eternity za limit:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 dzięki Hugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 4, 2008 Hejka:) chyba znów zaginełam w przestworzach czasowych, bo wiedzę, że dawno mnie nie było... Izunia :) przyznam sie, że naszło mnie po raz pierwszy z liśćmi i postanowiłam je polakierować, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Izunia za stronkę Łał!!! jaki ładny, okraglutki limicik ;) i za niego euforka :) hugolina :D:D:D za pełnitką stronkę :D I jeszcze raz za stronkę Hugo eternity :D za licznik I dla wszystkich na topiku :D:D:D a co będę żałować ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 4, 2008 o cholercia ale mi się pełny dywanik ułożył z kwiatów... widać , że dane z serca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 4, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 4, 2008 to może szlaczek cyferkowy od emmi cyferki ;) 24024 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 4, 2008 Jest ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 4, 2008 no to jeszcze raz...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 Emmi za kwiatki i dla Ciebie też coś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 pochwal się Emmi swoim rękodziełem ! na jakiegoś fotosika czy cuś wrzuć zdjęcia - z chęcia popodziwiamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 4, 2008 chyba stronka ale mogę się mylić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 4, 2008 brawo :D Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 4, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 4, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach