Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2008 klak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 puk? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 stuk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 puk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 bum ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 ooooo i niespodzianka jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 załapałam się na 24600 :) eternity za stronkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 Świetne te nieba, bardzo mi się podobają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 eternity jak nie jesteś w zawodzie fotografa, to normalnie się marnujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 za cyferkę Emmi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 dziękuję za stronkowe :) a no nie jestem fotografem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 no dzięki, chociaż pochwaliłam się upolowaną cyferką nie po to aby zioło dostać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 bohaterem stronki to Ty jesteś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 no to bardzo niedobrze, taki talent się marnuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 te nieba to widok z kuchennego okna :) teraz właśnie tam widać dość ładnie księżyc ale statywu nie chce mi się wyciągać :P a już kiedyś mu cykałam o! właśnie ! zapomniałam o nich - foty księżyca też trzeba wrzucić do garnka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 oj ale tak bez zioła? rób zapasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 koniecznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 to koniecznie to do wypowiedzi na temat garnka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 na zmianę kwalifikacji zawodowych nigdy nie za późno ;) na razie choruję na nowy aparat ,lepszy , lustrzankę o zmianie zawodu nie myślę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 ostatnoo chciałam pstryknąć księżyc, bo taka fajna poświata była, to wyszło mi jakieś ufo rozmyte :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 no muszę księżyc odgrzebać wśród zdjęć nie wiem czemu na niego nie wpadłam jak odgrzebywałam te co wrzuciłam już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 ja pierdziele jak to widok z okna :) kurcze... superackie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 hymmmm... byłam pewna , że to słowo jest zahasłowane przez forum :O sorki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 hehe zdjęcia ufo też oryginalne ;) jak robiłam \"z ręki\" to też mi się rozmywało -jednak ręka nie tak stabilna jak się wydaje a statyw zawsze jakoś cięęęęęęęężkoooooooooo wyciągać i ustawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 no normalnie marnujesz się kobieto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 ależ nie ma za co Emmi :) nie jest aż tak wulgarne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach