the best man for a job 0 Napisano Listopad 16, 2008 aha mialam 2 dziwne sny jeden to taki ze w Wigilie probowalam zrobic zakupy takie na swieta, tj sledziki, chlebek itp i wszystkie sklepy byly zamkniete :P a drugi to ze dostalam czek na 6,750 funtow :D chyba puszcze lotka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Listopad 16, 2008 ide robic szarlotke jak bedziecie grzecznie stukaly posty to moze przyniose kilka kawalkow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 16, 2008 no Izunia masz pewność że psica zdrowa:) The best wysyłaj koniecznie i to może z tymi cyferkami ? i dokombinuj do tego datę świąt ze snu o zakupach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Listopad 16, 2008 eternity - dzieks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2008 macham niemachanym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2008 i od razu za mały limicik postawię 17 600 nabiłam :) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 16, 2008 the best ja poproszę o kawałek szarlotki,uwielbiam!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Listopad 16, 2008 prosze bardzo, podaje w glebokim talerzyku bo duze porcje mi sie ukroily :) |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| |____| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Listopad 16, 2008 dobra lece robic paznokcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 16, 2008 Izunia ^ ^ ^ The best dzieki za ciacho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ale się rozbrykałyście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 hugolina i dla pozostałych osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi :) i dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 :) Hugo za stronkę Izunia limitowe i tu (magazynuj to będziesz miała później z czego rozdawać ;) ) Emmi dziękuję za ziółko :) The best szarlotka pyyyyyyyyyyychaaaaaaaaa ;) i na dobry początek tygodnia dla wszystkich (odgapiłam od Emmi :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Eternity:)dzieki za stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Listopad 17, 2008 ooo! spuścić z oczu topik to ile ludziów sie od razu przewinie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 hymmm... zgubiłam gdzieś drugi człon nicka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 o jestem już w pełnej krasie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzięki za zioła i buziaczki... chociaż te buziaczki to nie wiem... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 oczywiście sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ach jeszcze 10 do jakiejś cyferki takiej bardziej okragłej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 wczoraj kładąc się spać, stwiwedziłam, że chcę do ciepłych krajów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 mieszka któraś z Was gdzies w ciepełku? I przygarnie mnie na okres polskiej zimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 nie cierpię zimy nie cierpię śniegu nie cierpię zimna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 nie cierpię grubych, ciepłych ubrań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 oooo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 24800 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 trafiło się ślepej kurze ziarno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach