eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 heheh na razie jakoś wolę traktować to jako hobby ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 ale nieładne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 jak to idzie? a! ,,nie przystoi damie ,, :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 i jak na razie moim głównym zawodem jest gosposia domowa ;) idę racuszki jakieś na szybko bo napomknęłam wcześniej dzieciom i właśnie się upomniały hyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 gosposia domowa!!!! normlanie ręce opadają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 heheh wybaczone ;) kurczę żeby tak o porządkach w pokoju pamiętały :P myślałam że zapomną :P:D idę nasmrodzić trochę smażeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 a szczęka i język na te racuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 12, 2008 ja też zaraz znikam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 Eternity za stronke Emmi za wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 Hugo dzięki i dla Ciebie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 i racuszków trochę przyniosłam ;) O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O z jabłkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 tak Emmi ,gosposia ;) ale mam nadzieję że już niedługo i ktoś mnie zechce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2008 Eternity dziekiale pyszne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2008 dziękuję :) starałam się jak mogłam ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 13, 2008 up, spac nie moge :) buźka dla wszystkich nabijeczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 13, 2008 hejka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 13, 2008 hugolina za stronkę eternity za racuchy :D annnna, hejka smiley:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 13, 2008 no to kliknę w takie cyferkowe schodki 24642 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2008 w ten brzydacki dzień kto zesłał deszcz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2008 Emmi za cyferki (chociaż wiem że nie dla zioła to robisz ;) ) Ania jak tam uroki kolejnych tygodni w stanie błogosławionym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2008 wszystkim:) i od razu zioło za stronki zostawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2008 Ania mdłości już przeszły? Odzywaj się częściej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2008 muszę wasze garnki pooglądać,bo coś mi się wydaje,że jakieś nowości tam są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2008 stuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2008 puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2008 hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2008 oo fuks bo bylam pranie nastawic za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach