Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 a w totka trafić nie mogę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi a co nie teges w buziakach ? ;) chiba żeś przesądna i na całujące się baby będzie padał deszcz hyhyhyhyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 za imita i tu na rozgrzewkę postawię :) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 w totka nie trafiasz bo może grasz na chybił-trafił i bardziej Ci to chybił wychodzi ? ;) a ciepłych krajów to ja nie mam na tej wyspie ale i nie mam takiej zimy jak w Pl choć dziś zimniasto strasznie brrr ale mogę Cię przygarnąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Eternity Emmi ja z krainy deszczowcow pochodze;)choc dzis nie pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ach!!!! limicik mam :D:D:D:D no to stawiam... co to było ostatnio? a pifko :) No to pifko... I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP I_IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi za topikowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 chociaż to bardziej na filiżankę wygląda niż na kufel :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ooo! tak się zajełam konstruowaniem tych kuflów, że nie zauważyłam, że ktoś jest :D dzięki, dzięki :D:D:D:D staram się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 no w sumie w wirtualnej ujdzie ten buziak, w realu jakos tak... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 no i bęc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 hymmmm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi Mindy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 i ja tyz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 noooooo się chociaż Mindy zameldowała :) czekamy na resztę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi stronkowe Hugo ,Ciastek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 hahaha juz na gg sobie opis ustawilam dla reszty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja tez sie melduje ale na chwile bo praca wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 looo mamo i mysla ze bedziemy przezywac ehheheh dziecinada ... ale mi i zemsta hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 no to juz prawie komplet mamy:D reszta tez powiadomiona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 witam :) a teraz stałe bywalczynie niech potwierdzą że z szefową nie ma żartów !!! ;):D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 a ja...a ja tez jezdem a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 wiedzioalam ze niektore zaboli i cos zrobią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 szefowa:D nie boj zaby;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 mamy nasze wrazie W ;) heheh ciekawe czy sie i tu Jola pojawi hahahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 noooooooo to porządek mi tu trzymać bo jak nie to po premii polecę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 a kto tu szefujeeeeeee tera aaaa????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek a zobacz kto jest autorem topika ! no! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach