hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 u mnie byla brokulowa a potem to jeszcze niewiem co ugotuje hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 pewnia Jola sie skasowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 hugolina jak sie robi brokułową, bo brokuły mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja mam na obiad śląską z grilla (elektrycznego) facet ma smażone ziemniaczki do tego,a ja warzywka (postanowiłam na dietę przejść ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 u mnie smiga ... no pepsi to zaraz obok mnie i ciastka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 czytacz sie podszyje pod inny nick albo znudow bedzie nam wpisy kasowal ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzis mi jeden buty wyslala te co pokazywalam Wam, te drugie tez powinny dojsc do srody ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 hugo za stronkę, puki Twoja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 aaaaaaaaa niech się kasuje !!! całego topa nam nie zabiorą ! hehehhe ;) Hugo iiiii coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 klamczucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzieki za ziolo Ania ja brokulowa robie z torebki hihi kupuje z knorra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja dzis gulasz bede robic, a wczoraj moja małża :p robila nalesniki z podsmazana kielbasa i serem,zawijala, moczyla w jajku (nie swoim) i w bulce tartej i znow podsmazala :D dobre byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Kobietki mam pytanko: jak sie przygotować na jutrzejszy scan??? czytałam że nalezy dużo pić i mieć pełny pęcherz - buuu a mi sie ciagle chce siku :D doradźcie bo mądrzejsze jesteście w tej materii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugolina stronkowe ja z knorra to kupuję gotowe w kartonie,tylko podgrzać!! pyszny jest żurek!! dobra też ogórkowa i gulaszowa (bo pikantna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 żadna kłamczucha :P wiem co chciałam - napisać co mam na obiad :P:D dziś chicken drumsticks z patelni gulasz mialam wczoraj - stary zrobił a ja tylko ziemniaki obrałam ;) Ania ja sobie nie przypominam żeby kazali mi pić dużo wcześniej - przed samym badaniem można wchłonąć buteleczkę wody ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek hehehe sie mi skojarzylo:P hehehe ale z serem ale pewnie tez nie malza hihih sorry humor mam-dawaj przepisa sprobuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek Ty to masz zdolnego chłopa, mój niestety leniuch patentowy i na haslo obiad narzuca kurtkę i jedzie do turka po żarło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek Ty to masz zdolnego chłopa moj na hasło ty dzisiaj gotujesz narzuca kurtkę na kark i do turka gna po zarło - leniuch jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ania muszę powiedzieć,że odruch całkiem całkiem ma twój małż ;) ważne,że na ciebie nie zwala całej roboty!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ania mi nikt nigdy nie kazal nic wiecej pic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Musialam 2 x napisac bo mi zmuliło kompa, tyle co go pochwaliłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 No kurde jego raz . Wyjdz czlowieku na faja i juz w temacie nie jestes :D Ale plodzita panny no no. Okolice Ełcyka jestem Laski ziomalki .Wiecie gdzie to ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja bym nie piła na siłę...pęcherz pełny,przejedzie ci chłodnym i....powiesz - przepraszam,ja siusiu muszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 No i super i tak mam wiecznie pelny pęcherz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Pepsi aaaaa...to w E/lku zostawiłam torebkę w barze w hotelu i barman odniósł i tam widziałam pierwszy raz fotoradar tyłem do przodu,aby motory cykał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ania takie sa uroki mam w ciazy:) ja to wszystkie sklepy zawsze zaliczalam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Nie szlajałam się jescze po Ełku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia bo to caly Elk Ale za to jakie imprezy w sezonie nad jeziorkiem miodzioooo.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja tam łabędzie pływające obcykałam :) byłam tam chwilowo - 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 jasne ze wiemy ja rodzinke w juchach mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach