eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 podpisuję się pod wszystkim heheh ;) Ania no musiałyśmy sobie nowy domek znaleźć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 annnnnnn my to teraz juz na amen zostaniemy tu hahhaahha puki nas nie skasuja hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 eternity1302 no i dobrze że tu trafiłyscie, bo jak ludzi kupa i Herkules dupa :P ludu jaki mam balagan w domu :( nie ma się czym chwalić ale potrzebuje kopa w d.... żeby się wziąść za to a tu jak na złość internet działa - więc szanse marne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ania ale chyba nie martwi cię to,że zyskałaś tyle nowych koleżanek;) uwierz...to są NAPRAWDĘ fajne dziewczyny!!! aby do wtorku!!!!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 sorryy annnnnnna i z gory tez wybacz jak bedzie mniej nnn hehehheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia, ale jestes skromna hahahaha :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Annna witajcos sie rozmnozylysmy hihi ale to sa super babki:)i zawsze SOLIDARNE:D Izunia witaj ale sie objadalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 heheehe Izunia, a tam ja jestem najfajniejsza buhahahahahah ;-):p ale the besciara to eternity nie :D:D (ciii ja tam gadam bo mam interes do zrobienia, musze cukrzyc nie);-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 N się nie przejmujcie, jakos nie jestem do żadnego specjalnie przywiązana ;) Izunia ja tez odliczam tylko do wtoku i zobaczę moje serduszo !!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 ide na maraton prasowania...zyczcie mi powodzenia! kto mi slonce podpierdzielil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Annna stronkowe Ciastek hihi fajne slowa tej piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 wszystkie jesteście najfajniejsze!!!!!!!!!!!!!! i pozostańcie takie!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy skoro masz maraton to wez i moje !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja w srode poprasuje, dzis popralam wiec zostawie wsio na raz do prasowania :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 hugolina Poczytałam arhiwum i The best nam cos romansuje ;), szaleje jak pijany zając w kapuście ;p hehe ja tez mam 3 do 30 ałaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Do prasowania i ja dorzuce :P jeszcze zaraz praleczkę zapuszcze to na srode będzie sterta jak znalazl;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja mam od rana słońce! ale nikomu nic nie podpierdzieliłam!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 doppiero widze ze w stopce masz ilosc N hihihi ok moze sie naucze hehehehe Izunia masz racje i nawzajem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Pestka ja postawiłam na zdrobnienie i piszę Ania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 no na chwilę się odwrócić !! szalejecie hehehe Ania stronkowe żadnego kopa nie dostaniesz ! no coś Ty ?! mogę Cię słownie tylko zmobilizować a dodam że dobra w tym nie jestem i jestem zdania że bałagan nie zając;):D nooooo my fajne dziouchy jesteśmy Ciastek cukrowniku jeden ;):D aaaaa i pewnie mi dajesz delikatnie do przypomnienia ? hehe pamiętam ,pamiętam :) hahaha a to Pestki że tu już na amen zostaniemy to groźba ;):D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 no mi tez lawtiej Ania pisac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 z ilością nnnn też miałam problem ale Ania jeszcze nam nie zwróciła uwagi że za mało wpisujemy więc chyba się nie gniewa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja tez wole Anie hihi moja meza montuje polke narożną ,ktora dzisiaj przyszla :) jeszcze jedna wielka nad komode ale nie przyszla ....w innym sklepie zamawialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 hehheh to nie grozba to stwierdzenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Martoszka oj ta Twoja męża to się namontuje i naskręca ostatnimi czasy jak nie wiem :D tylko półki ni testujcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Martoszka czy tobie został jakiś stary mebel? bo wy ostatnio nic tylko nowe montujecie i.....testujecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 Dżem dobry To ja ! Walczaca pomarancza. Mozna klapnac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 a idzcie wy stare zberezy hihi polki testowac? hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Pepsi mam prośbę...udowodnij ze jestes tą osobą,którą mam na myśli ostatnio zamieszanie się zrobiło i dlatego...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Oj kobietki jak mnie nie zmobilizujecie to sie nie rusze buuuu, mam takiego lenia :( :( :( pogoda barowa - bleeeeee mężul w domu dopiero kolo 21 bedzie wiec może sie wyrobie :D Dzięki za stronkowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach