euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 no wiem wiem zartowalam z tym nabijaniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 o żesz orzeszek aleście nasmarowały [wielkie, wyłupiaste oczy] Tyle nowych dla mnie nicków, że przez chwilę myślałam, że pomyliłam topiki :) megamindy :) tyle stron do przeczytania... ale Wam się nudziło, że też nie nudzi Wam się, kiedy i mnie się nudzi i siedzę na topiku :P Ciastek :) świetny nick, swoją drogą ;) pestka-4 :) Martoszka :) Widzę, że jakaś stara wiara dotarła na topik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 oj mnie też tak na poważnie nie bierzcie - padło pytanie to się wypowiedziałam ;) Emmi no trzeba było sobie nowy kącik znaleźć bo starego punktu zebrań nie ma a że kilka z nas już bywało tu więc wybór prosty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi to stara ekipa z innego topiku założycielka się na nas obraziła i kazała skasować :O więc my wszystkie szybciutko do Eternity się przeniosłyśmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 a ja sie do starych czy nowych zaliczam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ty się na zioło załapałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 zgadzam się z Izunią ! :D stare czy nowe - co za różnica - ważne że swoje ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 pepsi-cola :) chociaż muszę się przyznać, że sie pogubiłam , kto jest cacy a kto be :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 dziekuje i dziele sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 to ja sypnę ziołem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 hehe my tu wszystkie cacy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Euforka stronkowechoc zaraz sie zmieni hihi dalam pomaranczke do kasacji:P Super ze sie Spajk przelamal-mowilysmy wczesniej ze z czasem da sie przekonac:) Emmi od dzis bedzie nas troszku wiecej-aleim wiecej tym lepiej hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 żartujesz?, że autorka starego topiku obraziła się. chyba wiem o kogo chodzi... taką zgraną paczkę tworzyłyście ? chyba, że ja nie o tym topiku myślę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 euforka stronkowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi chyba o dobrym myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi bylo minelo:Pwazne co jest tu i teraz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 kurde pierw mi komp zeswirowal i otworzyla mi sie stronka z error ponad 300 razy a teraz mi neta muli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi tak dokładnie to dwie się obraziły,a jedna była założycielką tematu......ale było- minęło!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugo uuuuuuuuu a zeskanowałaś ? może jakieś cholerstwo załapałaś ? albo zrestartuj hmm nie wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 :O no to niefajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi ważne,że tutaj jest fajnie!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 no niewiem ale nie powinnam nic zlapac bo mam anty wirusa codziennie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 jasne ! z nami zawsze fajnie ! ;) Hugolina to może coś od dostawcy netu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 klik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 aaaaaaaaaaaa Izunia masz teraz Ty za stronkę :D kurczę ,idę się w jakiś kocyk zawinąć bo strasznie mi zimnoooooo brrrrrrrrrrrr do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 hm juz sama niewiem teraz juz dobrze smiga-widze ze pomaranczka poszla precz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emmi od dziś status się zmienił....treść bez klikania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugo, to nie wirus ino choroba weneryczna! hahahahaha, sorry ale nie moglam sie powstrzymac:p Emi woooow dla Spajka, super ze w koncu sie przelamal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Eternity zioło się Euforce nalezy...jej stronka była ale dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 25100 dla Hugoliny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach