Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 wszystkim!!!:) zaległości przeczytane - prawie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 dobra nie ryc ja sie zbieram po gabi hhahahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 zanim komp mi sie porządnie odpalił to już hasło od Ciastka na gg - wchodź na nabijaki!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahahha goopole :D ja to się cieszę że sama w domu i sąsiadka do pracy wyszła bo też ryję na głos :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo sprawdz na Brussel Airlines Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia sie podlozylas no haahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka Izunia zaraz Cię zarazimy naszą głupawką ! piszesz się też na smażenie z tzytzkami u mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a teraz mam 4 tematy na belkę spuszczone do poczytania..... czy zaproszenie do Eternity tyczy się tylko dziewczyn z Belgii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia sciagnelas te KM 31 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia:) Pestka stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka za stronkę Eternity patrz pytanie w poprzednim poście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia odpowiedź patrz post wyżej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek jeszcze nie,ale wczoraj Happening oglądałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 :D:D:D:D:D:D widziałam właśnie pytanie dlatego napisałam że odpowiedź już wyżej zanim zapytałaś hahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 eternity a te tzytzki to beda z poslizgiem smazone :p czy na sucho???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 tu jest strona glowna wiec wpiszcie ze z bxl na 21 do 28 powinno wyjsc ze wszystkim 50 pare euro hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity to się dogadałyśmy!!!!! :D ja lotnisko na miejscu mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 a to nie czasem jakis wypadek samochodow co Izunia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 a stronki nie dalam hahahah http://www.ryanair.com/site/NL/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek poeksperymentujemy ;) hahah no tośmy się dogadały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja nie wiem czy Eternity aż na tyle nas zaprasza ;) bo może tylko na jeden dzień i jedną noc......nauczymy się smażyć więc kurs będzie uznany za zakończony:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no a co z wielkoscia naczynia eternity , buhahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no wlasnie a to bedzie bibka nocna, dzienna czy calodobowa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek to o zabójczych toksynach....nawet fajny dosyć dużo trupów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 to sie do hetelu przeniesiemy:D i troche pozwiedzamy a moze pokazemy innym nasz wynalazek smazenia;)pewnie tego tam nie znaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina tak po prawdzie to o tej metodzie smażenia to z NK się dowiedziałyśmy,fota instruktarzowa tam była ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ale szefowa obiecala zademonstrowac:D trzeba sluchac szefowej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ide po swoja mala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 a ja niemam pomysla na obiad:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek nie bądź taka dociekliwa na zapas :p swoje naczynie możesz wziąść jakie Ci pasuje hahaha ja to powiem że możecie na tak długo jak długo wytrzyma z nami mój stary hahahah :D a czuję że szybko byśmy się do tego hotelu przeniosły na tyle szybko zanim zdążyliby ci z wariatkowa po nas przyjechać :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach