hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ok to zaczynam dla Eternity za limit ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ dla Izunii ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ dla Pestki ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ a tu za stronki ^ ^ ^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka masz nie konczyc z bizuteria !!! Ciastek wiem ze sa wkladki ktore sie kupuje jak but troche za duzy Patelni niemam blyszczacej hehehe a cienie to tez mam jeszcze z pl z inglota a z nivea to mam takie ale w odcieniu niebieskiego-kiedys w makro kupilam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja na codzień to mam odżywkę na paznokciach (podobno z drobinkami diamentów ;) ),która wygląda jak lakier bezbarwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 dzięki Hugolina szukałam na stronkach boots i superdrug i lipaaaa nie ma tych cieni no nic , może jeszcze dojdą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina dzięki za cwiety!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 hehhe z drobinkami diamentów tyż mam (jeszcze jakaś reszta mi została) ładnie lśnią ,to trzeba przyznać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahahahaha....to Hugolina ma porównanie,bo ma i moje i pestkowe cienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka gdzie jesteś ????!!!! stronka zaraz będzie ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia :D idę po kawusię bo coś zaczyna mnie przymulać a godzina młoda jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 wreszcie się udało ;) cały dzień się na stronkę czaiłam przecież hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity dzięki!!!!!! a mi coś chłodno się zrobiło....sweterek jaki na siebie wciągnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia i za czajenie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 no tak wpadła jak bomba i znów nicka pogubiła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi i dziękuję!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Wybaczcie ale nie będę nawet próbowała wczytywać się w posta wasze, bo moje komórki szare są za słabe aby dociec o czym tak wytrwale rozprawiałyście :) Ale stronki nowe są więc zapraszam do częstowania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a gdy jeszcze przy cieniach jesteśmy w zeszłym roku to mnie pewna hostessa zaczepiła i pyta czy może mi zadać niedyskretne pytanie myślę ...co ona może ode mnie chcieć,ale niech pyta skoro musi a ona do mnie - czy może mi pani zdradzić tajemnicę jakimi cieniami pani oczy malowała? zdębiałam na chilkę,ale odpowiadam - Inglot a ona - naprawdę? myślałam,że jaiś Chanel albo Dior,bo tak pięknie... a ja miałam tedy oko jasna zieleń z fioletem,bo mi do ciuchów pasowało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi ostatnio o cieniach plotkujemy,szybciej były metody roziągania kozaczka,a właściwie cholewki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 eternity, doczytałam, że Ty dzisiaj gdzieś jakieś zdjecie wsadziłaś, a w garnku nie widzę nic nowego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 o cholewkach???? no to ja mam jakieś zbereźne myśli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 w każdym razie zazdroszczę wam umiejętności malowania się, bo ja... hymmm... wychodzi mi to tandetnie, dlatego w sumie nie uzywam cieni, bo zdrowiej dla ogółu jak idę nie umalowana niż umalowana :D Ooooo! w halowin (jakkolwiek się to pisze) mogę się umalować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a ja bez makijażu to czuję się goła nieumalowana to mogę po domu chodzić,albo ewntualnie z psem na szybki wieczorny spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia Emmi pozbawiono mnie na chwile neta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 aa kupilam prezenty na urodziny hihi a Pestka nie jest przypadkiem teraz w szkole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 chyba już pojechała,bo poganiała nas,aby limita swego przed szkołą zaliczyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 no i jak ja jestem to ich niema !!!!!!!!!! ide sobie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 i dzięki za zioło!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi a no na garnek rzeczywiście jeszcze nie wstawiłam przedtem to było tak na szybko na picasę ale jeszcze dziś nadrobię , nawet za chwilkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 co do makijażu to ja obowiązkowo muszę mieć maskarę jak mam lepszy dzień i mogę się pokazać bez pudru to się nie pudruję - skóra sobie oddycha ale rzęsy MUSZĘ !! jak mam gorszy dzień z kolei i nawet nigdzie nosa nie wyściubiam z domu to rzęsy też machnę żebym sama na siebie mogła spojrzeć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolusiaczkuniaczku :) ależ przecież jesteśmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 przepraszam, miało być Hugoluniasiaczku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach