eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 popatrzyłam sobie na charty :) piękne :) nio ja wczoraj już przełączałam kilka razy hehehe teraz mam z tymi ludkami z dużymi nosami ;) Euforka koniecznie zapytaj w aptece ! będzie wygodniej przede wszystkim a może ktoś będzie szedł wcześniej gdzieś to poproś żeby zapytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hugo no niestety to prawa reka :( i nawet jak pisze to przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja jeszcze tych opcji tam nie obadalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 mi się też nie chce nigdzie wychodzić - na razie mam z głowy potem skoczę do młodej do szkoły wziąść jej worek z w-f do domu do prania i zadanie domowe brrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Euforka oj:( to chociaz w domu sie oszczedzaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 nioooooooo to trzeba zajrzeć zaraz na nk ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 a ja nie mam Ani na NK :O dziękuję za wszystkie zioła!! tylko kierowcy mi sie podkreśliło na zielono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity Zajrzyj w moje kontakty to ja znajdziesz:) u mnie leje wieje i slonce swieci !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 a to Izunii sie stronkowe nalezy heheh Widze ze Eternity juz tam byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja zaraz tam pójdę ;) coś o kierowcach musi być,że mi się podkreśla ;) za ziółko dziękuję i chętnie się podzielę....dziś mnie dopadło to fatum brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 Izunia heheh a no byłam ;) właśnie mi się przypomniało że chyba nie pisałam że moja siora urodziła 8.11 - dziewczynka , szczypiorek chudziutki bo długa dość a waga 3200g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 eternity to gratulacje-rodzinka sie powiekszyla:) a ja przy okazji naNK zobaczylam ze dzis kumpela urodziny ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja nie widzę które słówka się podkreślają bo jave mam w tej przeglądarce wyłączoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 dzięki :) hehe no ja widziałam też że kolega no i bratanicy złożyłam bo kartka pewnie jeszcze nie doszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity gratuluję siostrzenicy!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Bylam okna pozamykac bo by mnie z chaty wywialo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 dziękuję :) właśnie podliczyłam - moja Mama ma już 12 wnuków !!!! w sumie sam babiniec ;) no i prawnusia jednego bo rozbieżność wiekowa dość duża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 \"cos\" pisze ja tez nie mam Ani , miala powiedziec co i jak , wez mi Dawid spac nie moze takie wiatrzyskoooooo napizeradla jak stary po oknach i na tarasie rowerami buja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 pranie powieszone u mnie wiatr ustał i nawet słonko wyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 wow!!! 12 wnuków!! to na prezenty trzeba cały rok oszczędzać ;) sorry,ale ja właśnie na etapie szukania prezentów jestem.....juz mam dla 1,5 dziecka ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 a Dawidek dla mojej tesciowej to 21 wnuk hehhehe i juz jest w drode 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 Izunia dla półtora dziecka czy dla 1,5 rocznego ? :D od jakiegoś czasu umowa jest że dostają najmłodsi tylko bo by babcia nie wyrobiła ;):D reszta nadrabia na urodziny ;) a no 12 - ale ja mam 4 rodzeństwa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 wow! 21 to dopiero imponująca liczba ! to i nawet cały rok oszczędzania na prezenty za mało ! a prawnuki już jakieś są ? czy tylko wnuki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity dla półtora dziecka bo dla jednego już mam cały prezent,a dla dziewczynki kupiłam dopiero połowę prezentu....jeszcze muszę matę małej tancerce dokupić do tańczenia....wszak reklama w tv leci!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 21 wnuków.....ile to musi być miejsca pod choinka na prezenty ;) ja najbardziej lubię kupować prezenty właśnie dzieciom :D po pierwsze zawsze jest długa lista marzeń i można wybrać po drugie dzieci się tak szczerze cieszą z prezentów bo dla dorosłych to czasem jest mi trudno coś wybrać..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 aaaaaa no tak ,mata obowiązkowa zwłaszcza że reklama leci ;) ja już zdążyłam kilka katalogów z zabawkami zabunkorwać gdzieś po domu bo co kartka to lepszy ! :D a najlepiej wszystkie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja mam w tym roku 4 dzieci do obdarowania.....choć może i piąte pojawi się przed samymi świętami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 moja starsza napisała list do \"Mikołaja\" ;) zrobiła listę a na końcu dopisała -wybierz z tego 3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja tylko 2 swoich - nikt z naszych znajomych dzieci nie ma a poza tym dokładnie jeszcze nie wiemy co będziemy robić - czy u nas czy u kogoś bo do Pl na pewno nie jedziemy do nas raczej też nikt nie wpadnie z PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 hahahahaha.....niezła jest!!! i już wie,że Mikołaja nie stać na spełnienie wszystkich marzeń ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach