pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 bueheeheh Izunia no nie moge znalezc tego filmu jak to znajdzie da znac hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 j co jakis czas to robie bo sie mozna niezle pojebac hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Pestka stronkowe Eternity za limit:) Pestka dzieki za zdjecia-sa super:) ide poczytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hugolina dzięki Pestka no niektóre maile TRZEBA zostawić - dla potomności ;) czasem ku przestrodze czasem do śmiechu :D ale zdarza się gówno którego nie wsadzisz ani w szufladkę do śmiechu a już tym bardziej nie ku przestrodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Izunia Izunia ja mialam kiedys glupiki jak sie urodzily to ja wylawialam bo matka je zjadala!! mozena kupic taki maly\"kijec\"mala siatke w ksztalcie kwadratu ktory sie zaczepia u gory w akwarium Ciastek masz isc z mezem na impre-trzeba sie czasem rozerwac Mala podrzucsz do znajomych-a ciuch napewni sie znajdzie-jakas koszula spodnie i git:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja dzis dostalam juz wczesniejszego mikolaja:D w moim ulubionym sklepie ralph lauren kupilam dzis spodnie koszule i sweterek hihi Wole takie prezenty bo i przymierzylam i sama wybralam:D co do czyszczenia maili-ja ostatnio czyscilam bo mialam zasmiecone badziewskimi zdjeciami:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 najgorsze jest to ze nie kupilam tego po co pojechalam:Oznalazlam to co chialam owszem ale menu tylko po nl:P a to dla dziecka w pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hugolina gratuluję zakupów :) i za stroneczkę proszę bardzo a to coś to może ktoś mógłby Ci w Pl kupić ? ewentulanie będziesz musiała zmienić rodzaj zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity dzieki no zrobie wywiad zeby mi ktos to w pl kupil hihi wieczorem poszlam znow biegac:D 0 stopni za oknem a ja biegalam heheh a teraz popijam winko-dziele sie I_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja się chętnie poczęstuję :) zaraz dzieci wylądują w łożkach to pójdę po realne jakieś coś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 ech koniec na dziś z czystkami na skrzynce - już mi się w oczach merda no i trzeba jakiegoś filma zorganizować ,może albo zajrzeć co pudło nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 moja juz w lozku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 a tak przy nowej modzie postawie 15 301:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 u mnie nowa moda - mam inną godzinę ;):D for You Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 i kto ma to czytac? litosci nie macie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Euforka hihi czytaj nie marudz;) jak tam reka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 Euforka nie ma przecież tak dużo :) właśnie ,jak ręka? opatrunek w sprayu kupiony ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 nooo juzzzzzzzzzzzzzzzzz to ja bede super oryginalna i stawiam za mojego nabijaka 11847 moze byc? :D a Wam ziele dam :D do podzialu oczywiscie heh ciekawe czemu to ziele jest niebieskie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 i jakas klatwa na mnie padla bo strony nie moge capnac zadnej :D przez to ziela mam juz malo :D wiec za nabijaki czesciej bede stawiac :D szkla Ci u mnie pod dostatkiem a reka juz lepiej opatrunku nie kupilam bo w pracy o 30 min dluzej siedzialam a pozniej to juz do domu lecialam i zapomnialam odkleilam juz plaster troche ta rana wyglada brzydko ale juz nie krwawi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 K juz wrocil :D ogladnelismy sobie film - Bangkok Dangerous z moim ulubionym aktorem super byl polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 haha wylazic z norek przeciez nie bede sama do siebie klepac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Euforka przemywaj ta rane codzinnie fioletem na odkarzenie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 u mnie na dworze bialo-czarno z przewaga na czarno ale biel dosc wyrazna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja niewiem czy w pl bedzie ten film na ktorym bylam \"Loft\" bo to tutejszy hihi ale jakby sie u Was pokazal to tez polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hugo dzieki nie mam fioletu :( wode utleniona posiadam a ta reka mnie troche boli ale zakazenia nie widac po takich glownianych metalowych szczeblach to wszystkiego sie mozna spodziewac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 no to za nabijaka !!! rób zapasy bo nie wiadomo kiedy fatum stronkowe spadnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 u mnie narazie bez sniegu i dobrze:D bo nie cierpie no ale sa ludzie i taborety;) i lataja do okien zeby na grad popatrzec:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 poszukam tego filmu a noz moze znajde ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 dobrze że ręka przestała krwawić :) a może rywanol masz ?też może być a film z Nicolasem C. ? widziałam też ,fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach