pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 ta wylizana a nie ulizana jak zbita suka bueheheheh nie mam nic do suk- pieskow ja tez bede wulgarna ahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 połowę niebieskiego biore ja!! dzięki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 taka suka - pies to by cię polizała po buzi (psi całus) to mamy różne odmiany lizania ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 taaa po buzi a przed tym se lizal ... nie powiem co hahahhah jak tam pada u waas ?? u mnie nadal nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 a u mnie NIC nie pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja to muszę do okna polecieć żeby zobaczyć bo pozasłaniane ale chyba nie pada Pestka z dwojga \"złego\" lepiej suka-pies jak poliże niż samiec-pies pies to se jajca liże wcześniej :P kurde wody nie ma !!!!!! przed chwilą była córa sąsiadki żeby zapytać czy u nas jest bo u nich nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 a czemu u nas tak a u ciebie nie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 oj nie nooo to jakies FATUM bueheeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 Pestka fatum znów cię dopadło!! cieszysz się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 taaaaa szczerze jape hhhahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 to mosz jeszcze jeden teraz to się uhahasz !:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 ale tak :) czy tak :D bo to ważne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 ze szczegółami Pestka !! moje dziecko jest zboczone :P zajęła się matematyką w piątkowy wieczór :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 o tak :D ooo heheeh eternity hihih a coz jej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity twoje dziecko po prostu jest wyjątkowe!! Ma dobre oceny bo sama chce się uczyć i nie musisz nad nią wisieć i robić dodatkowych zadań,aby miała dobre oceny i wyniki w szkole:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja tez na swoja nie wlaze po cholere jej ten stres?? a potem mi wypomni matka sterczala nade mna nie dala sie skupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 ktos chce frape?? ^^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie ,dziękuję krokiet mi na żołądku leży....chyba piffko zarzucę sobie na lepsze trawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 buehehehe kotlet powiadasz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 a no mam wyjątkowe dzieci ! :D co nowego ? bo z Mamą gadałam :) pada ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 i dzięki za przypomnienie że mam piffko w lodówce ;) i różowe porto -tego jeszcze nie próbowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 juz chyba nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 to ja znów będę modna :P 21021 \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ starczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie kotlet a krokiet!!!! taki z pieczarkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 a masz Eternity,co ci będę żałować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 niby dobry film http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=1555 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 21, 2008 eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 dziękuję! dziękuję ! teraz mnie jakieś fatum ze spoglądaniem na licznik dotknęło :P oj dobrego horrora to bym sobie obejrzała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 21, 2008 to trzeba będzie chyba zarzucić i ocenić samemu pod prysznic biegnę!! miłego wieczorku życzę gdybym się nie pojawiła muszę włosy umyć,żeby nie wyglądać jak ulizana więc trochę mi się zejdzie w tej łazience ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 dzięki Izunia :) i Tobie miłego wieczorka :) ja się wzięłam za porządki na mailu - odkąd mam tę skrzynkę prawie nic stamtąd nie usuwałam (rosnąca stale pojemność cholera jasna ) trochę gówna niepotrzebnego już poleciało ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach