hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eforka to idz jutro do apteki i kp albo co innego jakies bakteriobojcze ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 hahah Eternity dzieki :D teraz ja mam nabijaka to i klatwa moze sie mnie trzymac :D bede sobie ziele w skrzyniach gromadzila ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 niestety nie ma nic innego hehehe no ja to tez leb radziecki mam :P amolem sobie zaraz posmaruje tylko, ze to rana otwarta i sie boje, ze bedzie szczypac :( kto podmucha? ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 film narazie jest w kinach ale moze za jakis czas bedzie go mozna z neta sciagnac)bede sciagala bo chce jeszcze raz zobaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity nooooooooooooooooo z Nicolasem... mmmmmmm :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 euforka dawaj bede dmchac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 aaaaaa tylko nie amolem !!! będzie ból jak cholera !! i gafę strzeliłam bo nie podziękowałam wcześniej za zioło ale zafrapowana byłam wręczeniem za nabijaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 oj literki zjadam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hugo to jak znajdziesz linka to pamietaj o mnie :D tylko ciekawe czy napisy po pl beda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eternity za fatum Eforka bede pamietac ale napisy bedziesz msiala sciagac bo to po niderlandzku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 hihi Eternity lap a ja juz chcialam isc do kuchni i amolem polac.. no tak ale wiecie co lepiej zeby szczypalo bo ta reka mnie dziwnie boli :( idzie bol az do pachy przez lokiec i w palcach czuje tez :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 no znowu hehehe od dzis jestes Eforka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 się przyczepiło :P dziękuję nio Nicolas mmmmmm ale Hugh Jackman mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;):D wybrali go najseksowniejszym łostatnio jakoś mam słabość do tego aktora [rozmarzone oczka] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 Eforka zeby Ci zakazenie nie szlo !!!! moze idz z tym do lekarza ! a napewno kup cos na to !by odkazic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 moze byc Hugo i eforka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 jo i znow mi Eforka wyszla hihihi za szybko pisze i mi litery zjada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 oj to niedobrze :( no to może jednak wytrzymasz ten amol nie macie apteki jakiejś dyżurującej 24H ? a jak jutro będzie tak samo to od razu pogotowie ,lepiej niech lekarz zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/hughjackman/hugh_jackman1_300_400.jpg niezle ciacho :D fajne spojrzenie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 no dobra to ide po amola :( dmuchac prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 spojrzenie , a jakie ciałko ;) a jak oglądam \"Kate i Leopold\" to normalnie się rozpływam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 haha a mi sie on z czyims malzem skojarzyl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 dmuchamy !!!! a na dokładkę fotę Hugh przyłożysz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 zgadujcie-kogos od nas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja wiem !ja wiem! z moim ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 21, 2008 http://bestof.provocateuse.com/images/photos/hugh_jackman_98.jpg mmmmmmm tylko się wgryźć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 az poszlam na nk zeby twarz przypomniec hihi no moze troszku ale mi chodzi o innego malza-wlasnie ze spojrzenia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 hihihihi ja tez wiem :D wiecie co nie bylo tak zle nie szczypalo az tak mocno :) chyba dobrze dmuchalyscie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 21, 2008 tja wgryze sie bo mi nie wyswietla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 Pestki M :D hahahaha zgadlam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 21, 2008 mi tez sie nie wyswietlilo :o Eternity popraw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach