hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 :) Euforka oby juz lepiej bylo Ale mi sie strasznie w glowie kreci:Oczuje sie jak pijana albo jakbym z karuzeli zeszla:Ploo mamo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 wszystkim:) Euforka dzięki za ziółka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 a ja osobiście to chciałabym zobaczyć tą walkę na gołe klaty hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Hugolina może bardzo niskie ciśnienie jest? proponuje drzemkę i potem mocna kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 no Hugo tak tak dobrze Izunia radzi pewnie za szybko sie zerwalas z lozka Izunia hehehe no wiesz on nas poprostu ladnie w chuja robi udajac ze nie zna polskiego hihihh mowi wczoraj ze w PL jedza bigos a potem puszczaja baki hahah a ja do niego ze w Belgii tylko ziemniaki i frytki i potem im wielkie dupska rosna hahahahhahha normalnie z nim to brechy na lekcji hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Pestka no to zarąbiste te lekacje teraz są!!!!! chyba o wiele fajniejsze niż z wydrą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 Dziewczynki gdzie jest topik o Szopenie?? przegapiłam coś?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 no Iznia o wieleeeeee hehehe Moloko heh grzecznie mowiac poszdl sie jebac :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 izunia za stronice Pestka ale dlaczego?? i Kiedy?? Nie wiem jak ja mogłam to przeoczyc :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 i ja przegapilam jego koniec, az mi glupio:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Moloko Aniutka i dzięki za zioło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Założyciel topiku zawsze ma prawo podać go do kasacji......więc tak się stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 wybilam sie z rytmu i zapomnialam o ziolku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 a kto byl zalozycielem, bo nie pamietam:) I z jakiego powodu?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 A to nie Smiley założyła ten topik?? Kurczę co sie stało?? Dziewczyny jak nie mozecie wyjaśnić tutaj to proszę napiszcie @. Wiem, że u Karinki coś się stało, bo opis na gg smutny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 No znalazłam Smiley i Lenkę ;) Cholerka czuję, ze coś przegapiłam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 dzięki za ziółka dziewczyny wystarczy się domyślić....skoro Lena i Karina maja swój topik,a reszta dziewczyn jest tutaj....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 macham jeszcze raz Izunia stronkowe Pestka:D no to masz teraz super na lekcji heheheh a co do puszczania bakow to mysle ze Belgowie pobili Polakow:P teraz mozesz sobie dopiero jaja robic hehe a jak trzeba to przekupic;)jakis bigosik na lekcje przed egzaminem przyniesc heheh Maloko topik zniknal:Oa o powody powinnas chyba raczej Smiley pytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 No właśnie już sie domyślam, ze cos zaszło :( Przykro mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 mi tez przykro z tego powodu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 a jak wam się udało nas odnaleźć? :) i to we dwie na raz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 haha, to jakas telepatia:D jakos tak weszlam przez przypadek na ten topik i zobaczylam moloko i reszte znajomych twarzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 Ja moze sie nie udzielam ale śledze Wasze kafeteryjne ruchy ;) Ale tego ze przegapiłam jakieś szopenowskie zajście nie wybacze sobie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 heheheheh dziewczyny no bylo i sie zmylo ... Aniutka co u ciebie?? dawno cie nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka jak Wam zaraz walnie nowine to pospadacie :P A moze już wyczytałyscie z naszego topiku Szpiegi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 a ja tam nie sledze ruchow bueheehe i nie wiem co sie dzieje hiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 haha, to sie usmialam Basiu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 nie szpiegowałam.....ale jedyne co mi do głowy przychodzi to - za kilka miesięcy rodzinka się powiększy? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 nie bylo mnie dawno, ale mam nadzieje, ze teraz bedzie wiecej wolnego i moze czas na plotki sie znajdzie:D A nowina taka, że jestem teraz 2w1:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo no too Aniutka gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee masz tu kwiatki bo ziola ci nie wolooo :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach