Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

2w1 niezłe określenie :D Jest groszek, nie Fasolka :D:P Dziewczyny musimy sie Wam pochwalić że u nas na topiku rocznikowym to juz dwie przysżłe mamuski sa :D Obie maja zblizone terminy porodów :D SIę postarały Kobietki :D:D:D

dziekuje:D Ale takie ziolko to chyba nie zaszkodzi:P Akurat mam zachcianke na ziolko forumowe:D

Aniutka to w jakim miesiącu nastąpi szczęśliwy dzień spotkania z \"Groszkiem\" jak to Moloko nazwała?

Aniutka dzięki👄 To super data!!!! Będziesz chodzić z maleństwem na dłuuuugie spacery,bo pogoda na pewno będzie cudna!!!!

dlugie spacery na pewno sie przydadza. Ale pewnie lazic z ogromnych brzuchem w najwieksze upaly to dopiero masakra:P

Ale z tego mi wynika,że ty dosłownie \"chwilkę\" temu robiłaś test ciązowy ;):) mam nadzieję,że nie męczą cię żadne mdłości....

na razie tylko wczoraj gorzej sie czulam, tzn slabo mi bylo i spac mi sie chcialo. A tak to wiekszych objawow na razie brak. Ale wszystko jeszcze przede mna

A u mnie wczoraj był poród ;) ale za to od razu 9 - raczki!!!!!!!!! rybki mi się rozmnożyły :D

Izunia🌻 Aniutka sa wentylatory dasz rade a potem bedziesz z dzidzia na spacerki biegac

no niezle, 9-raczki:P Mi lekarz zrobil dowcip i powiedzial, ze widzi 2 zarodki:D Zamarlam na chwile i az mnie zmrozilo ze stresu:D

Izunia addzielilas je od matki? w glowie przestalo juz mi sie krecic ale rano to bylo straszne-niewiem chyba sie starzeje:P

Aniutka wierzę......też by mnie zmroziło,szczególnie że wczoraj \"Żonę austronauty\" oglądałam

rybki mialamkiedys -pamietam jak siedzialam i lowilam sitkiem heheh mialamich chyba z 50:P

UWAGA!!!! ...................18 000................................. \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ proszę się częstować!!!!!!

one mi się w kuli rozmnożyły!!!! matka wieczorem wyłowiona,a samiec i glonojad od razu,jak tylko zauważyła pierwsze 3 młode :)

Aniutka dziękuję ślicznie👄 ten ostatni rządek to bezalkoholowe są.....specjalnie dla ciebie :)

Izunia chetnie sie napije:D 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻:D🌻🌻🌻🌻🌻