Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 hehe mindy no dobre to jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 28, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 Pestka fajna muza :) przypominam,że andrzejki tuż tuż.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 Martoszka podziwiam,że chce ci się na ten aerobik biegać jak zimno za oknem....ja to najchętniej zakopałabym się do wiosny w ciepłym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 Ciastek ja wyszperasz z aszafy coś fajnego to nie ma sensu na gwałt szukac czegoś po sklepach! przecież tam i tak nie znaja twoich ciuchów więc nie wiedzą czy stare czy nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 z aszafy hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 Hugolina ja tam jak sęp bronię mojego kompa!! pozwalam co najwyżej skanowanie zapuścić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 od wczoraj mam cyber psa;) bo przy okazji szczepienia zachipowaliśmy naszą psicę i paszport będzie mieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 a glonojad postanowił popełnić samobójstwo:P ponieważ dorosłe razem z glonojadem zostały odłowione,aby małe rybki miały szanse przeżyć....ten dziadyga żółty (glonojad) dorwał się do ogona samca i zaczął mu wpierdzielać ogon!!!!! dobrze,że na czas zauważyłam,bo nie tak dawno to zeżarł cały ogon innemu samcowi i on od tego padł :O za karę glonojad dostał eksmisję do szklanej miseczki i......skubany jakoś wyskoczył z niej!!!! ile leżał na blacie nie wiem,ale jak został wrzucony do wody to po powierzchi pływał......ale tylko przez chwilkę :) ten to jak karaluch,nic go nie zabije :D glonojad teraz mieszka w .....wysokim kuflu do piwa hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 znowu jak ja jestem to nikogo nie ma..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 28, 2008 izunia zafascynowałaś mnie tym glonojadem :D Prosże o jakies szczegoły na jego temat ;) Jakos nie potrafie sobie wyobrazić jak glonojad wyskoczył ze szklanki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moloko23 0 Napisano Listopad 28, 2008 Jeszcze zielsko za stronice :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 Moloko rzecz w tym,że nikt tego nie widział!! został znaleziony obok szklanej miseczki na blacie teraz siedzi w kuflu,który jest przykryty od góry,bo skąd ja niby mam wiedzieć czy on nie powtórzy tego manewru ;) jak był z rybkami w kuli to ona też była z \"przykrywką\" ze światłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 i dziękuję za kwiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 28, 2008 Izunia stronkowe hehe to sie masz z glonojadem-widze po opise ze Ci sie rodzinka o 2 sztuki powiekszyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 28, 2008 bylam w szkole u malej pomoc z tymi owocami-loo mamo dzis byly pomarancze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 28, 2008 co do kompa to moj nie prawa juz go wiecej dotykac:Pbo wtedy jego wykasuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 Hugolina i dzięki za ziółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 wczoraj się doliczyliśmy,że jest ich jednak 11....myślisz,że tak łatwo taki mikroskopijne coś policzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 a muszę wiedzieć ile ich jest,bo lada dzień trzeba im posprzątać,szczególnie że żółty w kuflu siedzi na razie trzeba będzie jakoś je wyłowić......wesoło będzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 28, 2008 Izunia:) hihi bedziesz lowic:D ja jade do marko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 28, 2008 i co taka cisza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 28, 2008 Lasencje :) żyję ;) ale pewnie i tak nikt nie tęsknił :P możecie sobie obejrzeć nową kartkę - na picasie albo w garnku idę nakarmić rodzinkę (i siebie toże) i będę później z odrobionymi lekcjami co tu słychać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 28, 2008 ciastek Eternity a tobie to nalezy nakopać do tyłka za takie pierdolenie,że nikt pewnie nie tesknił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 28, 2008 poczytane :) \"stare\" koleżanki nas odwiedziły !!! gratulacje dla Aniutki !!!!!!!!!!!!! Izunia miała limit- to dla Ciebie hahaha z glonojadem doooobre :D \"wyssał\" się na zewnątrz :D i powodzenia w późniejszych odłowach \"ziarenek maku\" ;) nio :) a to dla wszystkich za wszystko i na wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 28, 2008 aaaaaaa i zapomniałam dopisać ! Izunia ja chętnie przyjmę parę kopniaków na odmulenie ! :D przyda się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 28, 2008 Eternity nastaw sie hehehe bede kopac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach