hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Izunia dzieki no to brawo rodzinka w komplecie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a tort rewlacja!!!!!! już go kuzynce wysłałambo.......jej 3 letni synek ma Szymek na imię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 jak potłuczona piszę......albo literówka,albo brak spacji wybaczycie?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Hugolina te rybki mają już całe 5 dni i nawet można zauważyć (jak wzrok wytężysz) że część z nich jest jaśniejsza,a część ciemniejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 wszyscy coś kupują,więc i ja coś sobie zamówiłam :) na dniach ma przyjść nowa suszarka 2200Wat mam nadzieję,że mi psa nie zdmuchnie ze stołu ten cug ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dziś się moja szkolna kolezanka drugi raz mamą została :) córeczka Adrianna,3,45 kg i 55 cm pierwsza córa ma na imię Karolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 jak was nie ma to ja też idę.....co będę sama do siebie pisać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Izunia i gratulacje dla szczęślwiej mamy ! ja dostałam właśnie fotkę swojej siostrzenicy - mi tam siorkę przypomina z jej dziecięcych zdjęć ale wszyscy mówią że cały tata - może na żywo inaczej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 literówki wybaczam ;) każdemu się może trafić przecież :) i gratki za pomyślny odłów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Eternity dzięki za ziółko a w małych dzieciach to zazwyczaj tak jestże: rodzina mamy mówi,że to cała mama z dzieciństwa a rodzina taty,że skóra z taty zdarta a dziecko po prostu jest sobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 heheh tylko że teraz właśnie moja Mama mówi że cały tata - w sumie to chyba wie trochę lepiej bo ma porównanie ;) lepiej pamięta siorę z tego okresu :D a z tym że dziecko jest sobą to mam przykład - moja młodsza wydaje mi się do nikogo niepodobna :D nawet do listonosza ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 heh mowisz listonosz moze spokojnie po ulicy chodzic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hahahah no może ;) bo jest listonoszką ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hahaha dobre:D zjadlam 3 golabki:Pociele sie zaraz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no to ja jeszcze raz sie przywitam :D pozniej Was doczytam a teraz na szybkiego powiem, ze przyszla juz kasa -odszkodowanie za zalanie :D:D i jest super nawet sie nie spodziewalam hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 raz, ze tak szybko a dwa, ze az tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 poprzedni post byl 11919 wiec stawiam nietypowo |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| |_||_|\_/|_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 izunia stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 euforka za limit \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ /\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ /\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ /\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ /\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Izunia za stronke [kwiat} i doczytalam, ze Pestka juz ma swoje meble! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 uuuj jakies niewypasione gromostwo wyszlo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 kurcze gdzie doczytalas o meblach?jo nie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Hugolina to było tyle jeść ? :P Euforka super że tak szybko i że tak dużo ! limitowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 oj jeszcze raz :D dzieki Martoszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hihi sie zacielam cos ;) Martoszka no o 3 mieli byc z meblami to juz chyba byli nie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dzieki Eternity za ziolo :) ide nastawic pralke ;) aaaa a co do choinek to ja juz w pracy tez mam, taka swiecaca, mrygajaca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 choinkę to ja zaraz będę robić (albo jutro - się zobaczy) ale z makaronu ;) potem prysnę na srebrno :) i jeszcze sianka dokupić muszę to zrobię taką siankową też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 woow eternity ze tez chce ci sie zagniatac choinke z makaronu...podziwiam jak juz bedzie gotowa prodsze o zdjecie :) aa ano o 3 mieli przywiesc,ale sie nie pochwalila czy przywiezli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 bardziej to mi się chce mieć ozdoby na święta takie \"inne\" niż je robić ale same się nie zrobią ;) a choinkę niech Ci córa też zrobi - trzeba zrobić stożek z kartonu jakiej wielkości się chce i na mocny klej przyklejać makaroniki ,potem pryska się farbką (srebro , złoto albo zieleń albo jeszcze co komu pasuje) i vuala :) a siankiem tak samo - trzeba pooklejać dookoła stożek ,dokleić jakieś świecidełka albo suszone plasterki cytrusów ,goździki albo laseczki cynamonu i też gotowe ewentualnie jeszcze można okleić samym cynamonem i dopiąć goździki i cytruski albo co komu wyobraźnia do głowy przyniesie :) zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia jak taka choinka wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach