euforka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 musze jeszcze ze spajkiem na spacerek wyjsc aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz wiem wczoraj sie dowiedzialam, ze zostane ciocia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 hah no i K ma w sylwestra dyzur czyli zajefajnie .. ech zycie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 dobra nie bede sama gadac do siebie ide sobie papap :) i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ach no Eternity czekam na fote kartki :) Martoszka mam nadzieje, ze to nie nerki :o lecznicze Pestka to dobrze, ze Cie nic nie kreci :D taka pogoda jaka jest mi odpowiada! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ech alez mnie gdzies przymula :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 nooo mysle ze to nie nerki...mam nadzieje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 nie no znowu fatum czy co teraz ja sama siedze tym razem idem wiec sppac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Martoszka Eternity za limit Euforka wyslij-nie wstydz sie hihi Eternity wstaw kartke do galerii zebym mogla podziwiac:) Pestka meble super sa ! Martoszka zeby szybko przeszlo Pudelko:) aa u mnie tyz pada:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 :) Martoszka dziękuję za limitowe (hehe no Martoszka chyba się pomyliła ;) ) Pestka odpowiedziałam na @ ale to już wiesz :D Martoszka dobrze że chomik upolowany :) a z tymi plecami to idź do lekarza jak nie przejdzie jeszcze piszesz że Cię zamula -tylko nie łapię czy komp czy Ciebie osobiście - przy moich pierwszych problemach z nerkami pierwszym objawem było właśnie to że mi niedobrze było ,myślałam wtedy że się czymś zatrułam a o nerkach nawet nie pomyślałam , dopiero na drugi dzień doszedł mocny ból w plecach Euforka nie wstydź się pokazać !!! gratulacje z okazji nowiny o zostaniu ciocią ! szkoda dyżuru w sylwestra :( a w zeszłym roku chociaż miał wolne ? jak nie to teraz pora by była na jakiegoś kolegę :P Pudełko nas odwiedziła ! :) kartkę sfocę jak zaprowadzę laskę moją do szkoły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 witam u mnie pada i tylko 2 stopnie :( ratuuunkuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 plecy czy nery przestaly juz prawie bolec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hej laski wreczam kwiatki za piekne limity i stronki zalegle Euforka, moj tez pracuje w Sylwestra, wiec mozemy we dwie sobie sylwestra spedzic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Grudzień 3, 2008 i dla Eternity ( dzieki za odwiedziny na 2gim topiku) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 macham ponownie Martoszka dobrze ze juz plecy/nerki nie bola:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Aniutka a gdzie ten topik? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Grudzień 3, 2008 a nie powiem:D eternity wpadla na topik na ktorym jestem juz ponad 2 lata:P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3335590&start=37350 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u mnie znow slonce ale mrozno z lekka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Aniutka dzieki:) widze ze jestes mlodsza ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Pestka daj kawalek slonka-u mnie szaro i buro:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hej Aniuitka :) ja juz mam plany na Sylwka i moj na szczescie nigdy w tę noc nie pracuje ...uff:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 a ja jeszcze niemam planow na sylwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Hugo, a myslalas ze ile mam lat?:P moje plany to takie ze pewnie bede sie zle czula i przespie nowy rok:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ja tez nie mam planow ale jakos mi to dynda hehehehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hihihi Aniutka nawet ode mnie mlodsza :):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u mnie 0 ale fajnie nawet :) słoneczko świeci :) Aniutka :) no wpadłam tam bo tutaj dziewczyny gratulowały Ci pod Twoją obecność a ja przyszłam później i pewnie byś nie doczytała ;) Martoszka dobrze że nie boli juz :) nasz sylwester będzie w NOT ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Aniutka hihi no ja tylko staro sie przy Tobie czuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Hugolina nie pitol bo mamy tyle samo a ja stara się nie czuję :P jeszcze Ciastek wpadnie i to przeczyta i Cię ochrzani ;):P:D a tak btw - gdzie Ciastkowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach