Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Ty lepiej sprawdz czy materac zadnej dziury ni mo, coby nam nie spidalalo powietrze nie i dmucac nie trza bylo TAM gdzie nie trzeba :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 to bedziemy ostrozne! bo chcemy miec dobre "odczucia" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 ale w czym ostrozne aaaaaaaaaaa heehe, w dmuchaniu materaca :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 juz ja wiem gdzie dmuchac, ty sie nie martw, tylko sie ogol nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 no kurwa,mnie powtarzac nie musisz, aaa mam pytanie pod pachami tyz????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 wszedzie!!!! oprocz glowy! bo nie bede dziur szukac w gaszczach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 znaczy w nosie tez????wez no bez przesadyyyyyyyyyy, do nosaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 jesooooooooooo a co ty tam masz w nosie? jak zielone to wywalaj co! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 7, 2008 hahahah gooopie nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 he kochana wypluj te slowa, bo zalowac bedziesz hehehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 ciasek tak sie podniecilam ze o zielu zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 oj jeny Mindy ,no jasne ze postaram sie miec oproznione wszelkie otwory no ;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 o kuzwa Mindy hehehehe,wez nie posliznij sie tylko :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 7, 2008 mam focha na wac cipy gooopieeeee ^foch] wielkiiiiiiiiiiiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Ty patrz, od cip nas wyzywa noooooooooooooo, prukwa jedna ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 pesteczko droga-ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 7, 2008 obaczymy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 zaufaj nam :D:D:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 pestka no cos Ty, my tylko rytualu malego dokanamy, no zalezy czy maly czy duzy,zalezy od rozbryzgu,ale po tym jaka skora gladka, nie Mindy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 ciekawe gdzie reszte wcielo! na bara bara to chyba za wczesnie, dzieci jeszcze nie spia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 i jak Ci sie kanapy swiecic beda ujjjjjjjjjjjjj hehehehe dobra ide bo moj Walusiek brzeczy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Ciastek Eternity dzieki za ciasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 7, 2008 zboczuchy jedne ho hihi ;) ja filmik ogladalam buuu juz koniec weekenda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ubierac sie cieplo,zapowiadaja temp max do 3st brrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 :) bialo za oknem z mrozu:O ne cierpie poniedzialku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mala zasmarkana i mowi ze ja gardlo boli:( oby mi sie na same swieta nie rozchorowala-narazie wciskam w nia witaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 daj jej jakis syrop,przejdzie do swiat ;-) a mnie dalej zoladek sciska bleeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Dostaje w sprayu na gardlo lap a co Cie tam sciska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 no zoladek , od piatku trzyma mnie cholerstwo........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach