eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Emmi a co u Ciebie ? :) Ciastek upomnieć się !!! niech teraz podnoszą a nie że następny już na pewno ! co za cholery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 alebo wokoło stołu jak pan Dulski ;) kurna przedtem się śmiałam z tego nawąchania ale teraz mi przestaje być do śmiechu - na żołądku czuję ten smród :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 taaaaaaaaa ciekawe jak bo wyro stoi do sciany przy glowach! mundra jedna hahaha! eternity juz fantazja zaczyna ponosic hahaha pan Dulski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy a duza masz chate?moze^po chacie sie poganiacie;) Eternity to jaki to klej byl? masz tym razem lecznicze na zoladek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy to po kleju tak mam ;):D Hugo dzięki to taki gęściejszy superglue był - ale nos miałam dość blisko wsadzony nad robotą to więcej powdychałam niż nad jakimś drobiazgiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 driny zaraz postawię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 o, już :D 21300 |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| częstujcie się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ooooooooooo eternity dzieki, 4YOU dziewczyny czytajcie- :D:D:D http://www.tvn24.pl/-1,1576474,0,1,z-malym-penisem-albo-wcale,wiadomosc.html co my wtedy zrobimy? hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy not found :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 kopiuj i wklejej! no tak jak o penisach to Ciastek pierwsza hahahaha :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 dzięks Mindy hahaha no ładnie ! wibratory trza będzie sobie kupić ;) a facet będzie od kupowania drinka i koszenia trawnika :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahahaha...znaczy się będzie seksmisja na żywo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Eternity za fatum i za limit!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia dzięki wysłałam Wam fotę tej chuinki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 aaaaaaa zapomniałam listę filmów do obejrzenia wstawić ;) obejrzelim sobie \"transportera 3\" ,\"eagle eye\" całkiem całkiem i \"cradle 2 grave\" to chyba nie jest najnowszy bo ja już go w naszej tv widziałam ale stary chciał obejrzeć , z Jet\'em Lee mamy jeszcze kilka na dysku ale jakoś się nie składa bo i w tv coś podają co można łyknąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 czego???? czy ja dobrze slyszalam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahaha no chuinki ;) tej z makaronu :D ale widziałam gdzieś fotomontaż - zdjęcie choinki z chujków :D jak znajdę to też wyślę ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 no to ja chyba sobie wibrator na gwiazdke zażyczę... toż będzie zaskoczenie jak szanowny małżonek przeczyta list do świętego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Pudełko :) hehehehe no zdziwienie pewnie byłoby niemałe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 i za limity i stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 i głośna awantura: "już Ci się nei podobam! nie kochasz mnie ! " może ja już mu wyślę ten link:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 poczęstuję się bo miałam i stronkę i limit ;) heheh no przygotuj małżonka - może jak przeczyta to się mniej zdziwi , życzenie będzie łatwiej wytłumaczalne ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 wysłałam teraz każe mi uprawiać wolne od pestycydów warzywka:P idę spać jestem pierwszy dzień na diecie odchudzającej (jakoś w spodnie narciarskei trzeba się zmieścić) i albo sen albo obżarstwo;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 to jeszcze jedno ostrzezenie:D http://www.tvn24.pl/26086,1576482,0,1,calowac-do-utraty-sluchu,wiadomosc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 kochana Pudeleczko! az mi sie geba usmiechnela jak cie zobaczylam! tak tak meskosc przemija GIRL POWER!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 to ja sobie zaczne chyba tu bywać:)))) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Pudełko i będziesz uprawiać ? ;):D hahah dobre z tym całowaniem - trza uważać żeby za mocno nie zassać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 oj ! jasne że bywaj! :) miłych snów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 koniecznie slodkich snow! nie daj na siebie tak dlugo wiecej czekacpapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ciaoo heh no nauczyciel nam oddal testy hiih i troche poprawil ( te po polsku oczywiscie ) niektorym to nawet bledy poprawil hahhhaah ortograficzne ... heh no polewka byla hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach