hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 oo to chyba z be to tylko ja na swieta jade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 a z PL to ja jadę ;) też do PL hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 heja w ten zimny aczkolwiek suhy poniedzialek. praleczka lata ;) Matroszkaza fatum. cos trza by bylo zrobic, hmmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahahaha litery gubie hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 fatum na mnie przeszlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Hugolina za fatum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 taka pogoda,że nic się nie chce normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia dzieki wysylampare promykow slonkabo u mnie pieknie swieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 dzięki,tylko nie wiem czy się przebiją przez to mleko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 postawię za nietypowy limit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dostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia:D ^ ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 dziękuję ślicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 objadlam sie i teraz najchetniej to bym spac poszla hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 a ja wygladam teraz jak ta anielica wysuszyłam sobie włosy tą nowa armatą z dyfuzorem i jestem cała w lokach hihihihihihihi ale dobra gumka ujarzmi wszystko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia hihi to mozesz na swieta za aniolka robic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 nooo...ale tylko za takiego,do którego pasuje opis - od aniołka mam skrzydełka,a charakter od diabełka ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Hugo dzieki u mnie swieto w domu! zespol naszych chlopow(hugo i mojego) stoi na 1m-cu, takze zajarany lata jak ... wszystkie gazety wykupil w kiosku :p Izunia -anielico uracz nas fotka z blond-afro frycem;) plisssssssssss i za limicik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy dzięki za ziółko już za późno na foto anielicy,gumka poszła w ruch i jest grzeczny kucyk :) w codziennym życiu nie wytrzymuję długo z rozpuszczonymi włosami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy hihi mowisz gazety wszystkie wykupi hehehe niech jeszcze poczeka 2 tyg bedzie wiadomo wtedy co i jak hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 wykupil-mialo byc ale powiem szczerze ze wcale rewelacyjnie w sobote nie grali:P uff polowa firanek juz wisi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 :) fatumowe zioło i limitowe dla Izuni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ło rety ! świąteczne porządki ! ja z większych to muszę sobie wykładzinę dywanową w hallu wyprać i okna umyć (do okien zadzwonię po gościa co myje a nad wykładziną też się zastanowię czy aby też kogoś nie wezwać :P ) no i pomyśleć konkretnie co z tą nieszczęsną choinką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 a jak mowa o choince - właśnie się naćpałam trochę kleju i farby w spray\'u robiłam tę makaronową dobrze że najpierw zaczęłam sama zanim poddałam pomysł dzieciom-ale babrania z tym jak jasna cholera !!!!!!! i dobrze że wzięłam się najpierw za mniejszy stożek (zrobiłam dwa - jeden dość duży) bo bym chyba pierdolnęła o ścianę w połowie :P ten większy okleję siankiem i czymś jeszcze :) i NIGDY WIĘCEJ MAKARONOWYCH CHOINEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Hugolina :) chociaż tak myślę że mniej roboty z naklejaniem na \"płasko\" makaronu bo szybcej pokrywa powierzchnię a ja robiłam z penne - rurki skośnie ścięte i przyklejałam tą ściętą końcówką szybciej by było nakleić je wzdłuż - ale to już lepiej świderki albo kokardki osz ja goopia !!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja pikolę ! naprawdę sobie przyćpałam tymi oparami kleju i farby ! :P:D:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahahaha eternity to zes dala czadu hiuhuihhihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja tam lubie taki zapach :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Eternity heheh to juz dzis ziola nie jaraj:P rob zdjecie choinki i wysylaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach