Martoszka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 pudelko witaj a ja wiem ze przez jeden pocalunek mozna stracic wiele kalorii a co mowiąc o kilku....nastu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 no jo Pudelko wpadaj wpadaj DO NAS hihi bez podtextow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 jak analfabeci to coz zrobic chcą nauczyc sie po niderl...a dobrze po PL nie umieją :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hehehehe błędy ortograficzne też poprawił ? :D a Pestka jak wyszła ? pewnie najlepsza ocena ;) kujon jeden :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 heheh nie nie no nie mialam bledow ortogr . hihii tylko takie oo duperele hahah nie nie najlepsza po PL oki ale inna czesc testu juz nier tak ladnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ooo i fatum hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 i zaraz postawie hihihihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 masz za fatum no ale najgorsza też nie byłaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 za nietypowy hihii ***9909*** \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... \\_/> ... a to za wasze limity ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 masz nietypowo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hehehehehegheehehehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 obejrzalam tv i spadziocha spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 za limity komu sie nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 dzien dobry bylam wczoraj ze spajkiem u weta ma niedowlad przedniej prawej lapy poczatkowo dziwnie stawial te lapke a wczoraj zaczal ja tak jakby ciagac wet mowi ze to moze byc od urazu mogly mu sie gdzies np lapy za mocno rozjechac albo uderzyl sie ja stawiam na to pierwsze :( oby to bylo to!!! jesli to od urazu to sie cofnie teraz ma kuracje z tabsami i musze mu masaze robic lampa rozgrzewajaca a jesli to nic nie da to na zastrzyki jedziemy :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 z rana byla kobieta ze spoldzielni i przyniosla pismo w sprawie tego zalania wiecie jakie bzudry napisali ze mamy slaba wentylacje ze pranie suszylam w przedpokoju i takie tam i ze ten grzyb to tylko i wylacznie moja wina a to ze sciana namoczona jest ciagle to juz nie ale sie wkurwilam pisma nie odebralam bo powiedzialam, ze to do mamy a jej nie ma wiec ja nie bede odbierac korespondencji do niej!! i jak przyjdzie listem to sie odbierze ale wtedy zrobie zadyme napisze na serio skarge do spoldzielni na administracje i gosciu pozaluje ze takie rzeczy wypisuje juz ja im pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 poza tym my juz dostalismy odszkodowanie, okno u gorze jest wymienione ale tych bzdur na papierze im nie podaruje \ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 a teraz zmykam do roboty milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 9, 2008 wszystkim:) u mnie dziś słonko i jak sama sobie dotrzymam słowa to się choć za jedno okno wezmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Pestka za fatum i za limit!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Pudełko wpadaj częściej!!! ja też postanowiłam się odchudzać....będziemy się na duchu podtrzymywać w tym odchudzaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Euforka biedny Spajk też mam nadzieję,że to od urazu i mu szybko przejdzie a robiłaś mu kiedyś prześwietlenie stawów? na dysplazję? masz rację,nie można podpisywać pisma z takimi bzdurami!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 witam pestka za fatum eufiorka dla spajkazeby nie bylo to nic powaznego a tak wogole to niezle cie uzadzili ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 9, 2008 :) Eternity i Pestka za fatum i limity do podzialu:) ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ u mnie pada snieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Euforka oby ze Spajkiem to nic powaznego i szybko przeszlo a co do pisma-to nie daj sie i zalatw ich-smiechu warte i dobrze ze pisma nie odebralas-ale i tak narob kolo piora temu urzedasowi !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 9, 2008 mnie chyba grypa bierze:Ozdycham dzisiaj a u malej w szkole co drugie dziecko ma zapalenie ucha ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Ciastek:) lo mamo ale u mnie snieg sypie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 9, 2008 :) dzięks za ziółko Euforka mam nadzieję że Spajkowi się szybko polepszy ! nosz co za gnoje w tej administracji !!!! wilogoć od prania ???!!!! toć ja większość roku w domu suszę bo pogoda nie nadaje się do wystawiania na dwór i zawsze w tym samym miejscu stawiam suszarkę i jakoś nie mam grzyba na tej ścianie !i tak już 2,5 roku !!! osz debile no ! Hugolina na zdrowie żebyś się nie rozłożyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Eternity:) i dzieki glowa mi zaraz peknie:O i jeszcze ten snieg za oknem:Pbrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach