eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahaha no ja też lubię ;) tylko za dużo na raz :P ale śluzówkę mi przeczyściło :P:P:P:P fotę strzelę jak wyschnie i dokleję jeszcze parę duperelek- jakieś perełki no i coś na czubek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Eternity a więc tym byłaś zajęta jak cie nie było :) i dzięki za zioło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ide kawke robic-ktora chce lapke w gore:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja się zastanawiam nad dywanami.... piorę je na sucho,w październiku je czyściłam....w sumie przydałoby się je machnąć jeszcze raz,ale zważywszy na pogodę za oknem i psa z długim kłakiem to chyba jednak sobie daruję :O po paru dniach i tak różnicy by nie było w razie czego to będę twierdzić,że to choinka daje takie cienie na dywanie ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 o masz....i fatum mnie dopadło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia ja też poproszę kawkę :) hehehe dobre z tymi cieniami od choinki ! :D no ja to muszę wyprać na mokro - przeczyścić porządnie niby się buty wyciera porządnie ale to jasna (!!! :o ) wykładzina i wszystko widać nie zrozumiem tego jak można taki jasny kolor kłaść w hallu :o i to w każdym domu w jakim byłam tutaj w przedpokoju jest jasna !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 na głowę mi się rzuciło :p zapomniałabym włączyć kuchenkę pod ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia kawka:) I_Io I_Io I_Io I_Io ja w przedpokoju mialam kiedys dywanik ale go wywalilam bo mi przeszkadzal:Pteraz sciera przejade po kafelkach i jest czysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 dzięki za ziółka i kawkę ja mam takie oliwkowe dywany,a na nich na środku taki piaskowy kwadrat z motywem liścia...no i są grube i tłoczone!! gdybym na mokro wyprała to by chyba z 3 dni schły...a na parkiecie lezą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 i przegapiłam 18 200 ale tylko troszeczkę \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 wiecie jak mysmy w pl odswiezali dywany na swieta? jak byl snieg to wytrzepalismy w snieg, a jak bylo mokro to ciemne dywany- fusami od herbaty a jaksne kiszona kapusta! hahaha stare metody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 czyli jak ja mam jasne to mam kiszoną kapustę na nie ;) oj zapach od razu świąteczny się robi po takim czyszczeniu :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia noz znowu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 no bierzesz wysisnieta kapuche i rozsypujesz ja po dywanie, miekka szczotka kulasz ja w ta i wewta zobaczysz jak kurz sie do niej klei i dywan jasnieje pod wplywem naturalnych kwasow, potem wszystko wciagasz odkurzaczem i dywan jest swiezutki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 wycisnieta anie wysisnieta hahahahahahaha :p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 nie zwracajcie na mnie uwagi plisss, nie wiem czemu dzisiaj tak seplenie no! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 mindy to ja podobnie,ale proszkiem do prania dywanów na sucho.....ino zapach mi pozostaje inny ;) i dzięki za ziółka!!! zapasy świąteczne sobie porobię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy mówisz,że seplenisz? hmmmmmmm....ciekawe od czego ci się tak język plącze ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 jak bozie kocham- NIE PILAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ...jeszcze! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Mindy ale kapucha czadzi !!! i co nie smierdzialo potem w chalupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 cora byla ze szkola w bibliotece i karte juz gdzies posiala:P a niewiem czy mozna wyrobic nowa-teraz ktos inny moze nabrac na jej konto ksiazek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 rozumiem....język plącze ci się na zapas ;) Hugolina toz pisałam,od razu mieli zapach swiąteczny w domu...jak po bigosie hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 nie zapach sie szybko ulatnial i bylo ok! ida zobaczyc czy sie miecho nie pali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja penne doglądam Eternity z niego choinki tworzy aja ......do gara :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahahaha , my po obiedzie! w radiu 4FM leci caly dzien top700jaren 80, jeju az mi serducho wali od tych piosenek z lat 80tych, moje mlode lata....och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 trza było zagrywanie zarzucić....najlepiej na kasprzaku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hehe mialam kasprzaka kiedys:D juz sie szarowka robi na dworze-teraz do swiat coraz krotsze te dni sa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach