Emmi cyferka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Jak się ma moja skrzydlata imienniczka ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ech... już po południu, ale ten czas dzisiaj zasuwa :O Miłej imprezki życzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 31, 2008 dzieki :) taaa ja spedzam w domu hehhhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ok poslalam paznokcie pestka wysylasz mi do czytania na kompie książki? nie cierpie czytac na kompie ja kce książke z kartkami wypisac ,moze w ksiegarni u nas są zobacze ale pobieram to co mi wyslalas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 no,....ja ide w tym roku na bal na 16tą mam do fryzjera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Emmi :) dziekuje i wzajemnie ja tez spedzam w domu ;) Martoszka prosze http://merlin.pl/Zmierzch_Stephenie-Meyer/browse/product/1,632436.html :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 oooo fatum :P:D Martoszka usun spacje albo zobacz czy teraz sie uda http://merlin.pl/Zmierzch_Stephenie-Meyer/browse/product/1,632436.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Emmi witaj!! Agatka ma się dobrze :) jeszcze jej klatkę posprzątam w starym roku,aby nowy w czyściutkiej witała ;) Emmi gupiki mi się znowu rozmnożyły!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Euforka za fatum Martoszka a drukarkę masz? U mnie e-booki to się drukuje,aby lepiej czytać:) Właśnie się zmierzch drukuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 eeeeeeee jak skopiujesz to miedzy browse jest spacja i pozniej 1,6 ma byc aaa zreszta wpisz sobie www.merlin.pl w szukaj wklep Stephenie Meyer Zmierzch no i gotowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 dzieki Izunia :D no wlasnie ja tez sobie mysle czy nie wydrukowac jej czasem :D ale jak fajna ksiazka jest to lubie miec ja na polce :D hihihi ja spajkowi tez dzis legowisko swieze polalam :D a wczoraj bylismy na pierwszym zastrzyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 kurde noo gdzies mi wsiakla strona z ebookami mozecie mi linka dac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ide sie zrelaksowac do wanny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Euforka to jednak zastrzyki są potrzebne .....:O mam nadzieję,że pomogą miłej kąpieli!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 a dziekuje, juz po :) no niestety zastrzyki, dostaje cocarboxylase i cos tam jeszcze, zapomnialam nazwe, po 3 zastrzyku powinno widac juz poprawe a dostanie ich 5, drugi w piatek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Udanego Sylwestra i Szczesliwego Nowego Roku 2009 u nas dzis pizamowo-lozkowo-tylewizyjno-szampanowa imprezka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 wlasnie przykleilam rzęsy sztuczne i zrobilam makijarz jak wroce od fryzjera to powiem W zeby zrobil mi zdjecie fryza i kreacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ok jade zawioze dzieci do rodzicow i do fryca sruuu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Euforka u mnie sylwek do polowy domowy bo po 24 wybywam do kafejki ze znajomymi ale nowy rok przywitam w domu z corka:) Posprzatalam cale mieszkanko oby stare smieci na nowy rok nie przeszly hihi Martoszka czekam na zdjecie w calej kreacji:) powiem ze Cie podziwiam -ja chyba bym nie umiala sobie rzes przykleic-reka by sie trzesla hihi i dopiero bym nakleila:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Euforka zeby te zastrzyki zaczely szybko dzialac i Spajk wyzdrowial Emmi pisz kiedy Ci czas pozwoli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 31, 2008 objadlam sie tym ciachem ze az mnie zmulilo:O jutro nadejdzie chwila prawdy jak na wage stane:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 31, 2008 wszystkie sie juz szykuja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 31, 2008 bueheehehehhehh martoszka na allegro jest super okaazjaa za 3 ksiazki chyba 90 zl ;. mysle ze warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ja ju jezdem z powrotem a no masz racje na allegro o wiele taniej mozna ku[pic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Martoszka zdjecie rob :) ja tez pomalowalam paznokcie hihi ale bezbarwnym by je wzmocnic ciagle mi sie lamia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 31, 2008 :) co słychać ? może jakieś streszczonko ? a nie ! to przecież ja od streszczeń jestem ;):D dobra ,idę poczytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 31, 2008 za limicik Izuni postawię zioło :) a to za kolejne rybki ;) Euforka to piszczenie przy wirowaniu to może być też łożysko - zanim się rozsypie to właśnie piszczy najlepiej niech ktoś zajrzy (serwis) zanim pójdzie na dobre hehehe Pestka Bella już od początku jakaś taka pipowata mi się wydała ;):D mówisz będzie gorzej ? Hugolina dla zucha za dentystę :) i ślina mi cieknie na tę bitą śmietanę :P Martoszka a jasne! teraz można dostać prawie wszędzie to z czego korzystają kosmetyczki i samej sobie paznokcie ozdobić - cyrkonie nie cyrkonie i całą gamę kolorowych lakierów do zdobienia, albo gotowe \"naklejki\" że wystarczy lakierem bezbarwnym przejechać :) mnie coś wzięło na ciemne paznokcie u rąk - już na święta sobie machnęłam na bordo ;) (kolor wybierał mi mąż bo akurat był w sklepie a ja potrzebowałam ciemny do stóp ) Euforka żeby zastrzyki Spajkowi pomagały a tu stronka :) http://www.4shared.com/ chyba że już masz Martoszka czekam na fotę w pełym \"rynsztunku\" :) Emmi zaglądaj nawet jak nie w temacie :) czasem można wpaść na streszczenie i choć co nieco z niego wyciągnąć ;) miłej zabawy życzę wszystkim imprezującym dziś poza domem jak i w domku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 31, 2008 iiiiiiiii za stronki jeszcze trochę zioła i tak na zajaranie jeszcze w starym dla wszystkim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 31, 2008 no to tym co juz nie zobaczeeeee Szczęśliwego Nowego Roku! _$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$ _________$$$$_____$$$$__$$$ :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ok dziewczynki ja juz gotowa i wychodze bawcie dobrze i do siego aaa wyslalam wam foty ...teraz zrobilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach